Peki bu içerik ayı ne zaman gerçekleşecek ?Yapay zeka oyunlarımızın yenileri ve güncellemeleri sadece içerik aylarında geliyor.
Peki bu içerik ayı ne zaman gerçekleşecek ?Yapay zeka oyunlarımızın yenileri ve güncellemeleri sadece içerik aylarında geliyor.
Sabırsız bir şekilde bekliyorum... Oyun beni kendine baya çekti.XOPA Net bir tarih yok.
Sabırsız bir şekilde bekliyorum... Oyun beni kendine baya çekti.
Yapay zeka oyunlarımızın yenileri ve güncellemeleri sadece içerik aylarında geliyor.Mayıs ayı geldi hala ortalıkta güncel versiyonu yok. Oyunu unuttum artık.
Yapay zeka oyunlarımızın güncellemeleri sadece içerik aylarında geliyor.Hillside 13.0 bolum u cikti
Anladim peki size hic bilinmeyen Oyunlar dan onersem Site de yayinlanma olasiliqi var mi dir pekiYapay zeka oyunlarımızın güncellemeleri sadece içerik aylarında geliyor.
Çok fazla istek gelmesi lazım.Anladim peki size hic bilinmeyen Oyunlar dan onersem Site de yayinlanma olasiliqi var mi dir peki
Ahh Abi yaa iste Beni simdi uzdunÇok fazla istek gelmesi lazım.
AOÇ-AOC-AdultOyunCeviri bunları dener misiniz?Menü deki kıldı aç bölümündeki şifre ne acaba
Yapay zeka oyunlarımıza sadece içerik aylarında güncelleme geliyor.Reis bu oyunun yenisi çıktı bir el atta oynayalım başka sitelerde var ama biz burdan indirim oynamak istiyorum hep destek
Tek oyun var şuan 2. bir bölüme veya oyuna ayırmadı yapımcı.bunun 2.bölümü nerde?