0.10 oynadım yapımcı yeni bölümü tahmini ne zamana tamamlarGürkan17 Oyun 0.10 sürümüne güncellendi. Bizde ise eski sürümü bulunuyor. Yapay zekası, erişim ayında güncellenecek.
Onda bir bilgim yok ama güncelleme üzerinde çalışıyor.0.10 oynadım yapımcı yeni bölümü tahmini ne zamana tamamlar
APK sürümlerinde sıkıştırma yapıyoruz. Oyunu kurduğunuzda asıl boyutuna ulaşıyor.Çok iyi oyun be bayıldım bakalım nasıl ama bu oyun sanki hatırladığıma göre 1gb üstündeydi yanlış mı hatırlıyorum ?
Anladım bence çok iyi İnterneti olmayanlar rahatlıkla indirip böylece oynabilir akıllıcaAPK sürümlerinde sıkıştırma yapıyoruz. Oyunu kurduğunuzda asıl boyutuna ulaşıyor.
Yapay zeka oyunlarımız sadece içerik aylarında güncelleniyor.Güncelleyin artık şu oyunuuu
"denaney" kodunu dener misiniz?arkadaşlar unluck kod ''syspector'' şeklinde giriyorum tek başına tırnak işareti olmadanda giriyorum ama olmuyor yardımcı olurmusunuz ?
Yapay zeka oyunlarımız sadece içerik aylarında güncelleme alıyor.Devamı ne zaman gelir
Net bir tarih yok. Yapay zeka oyunları sadece içerik ayı etkinliklerinde güncelleniyor.Devamı ne zaman gelir
Yapay zeka oyunlarımız sadece içerik erişim aylarında güncelleniyor bu da genelde yılda 2 kere oluyor. Kesin olmamakla birlikte bir daha ki Eylül ayında olabilir.0.11 e nezaman guncellenilir
Yapay zeka oyunlarımızın yenileri ve güncellemeleri sadece içerik aylarında geliyor.0.11 e nezaman guncellenilir