Bundan önceki sürümün toplam 6-7 saat gibi bir oynanışı vardı. Maksimum,1 saat falan çoğalmıştır oynanışı son güncellemede.Bu son güncellemede ne kadarlık oynama süresi var
Teşekkür ederim bilgi için.Bundan önceki sürümün toplam 6-7 saat gibi bir oynanışı vardı. Maksimum,1 saat falan çoğalmıştır oynanışı son güncellemede.
Angelayla sarhoşken yüzleş diyor ama oturma odasında konuşunca yatağa yat diyor görev tamamlanıyor helpp.
Angelayla sarhoşken yüzleş diyor ama oturma odasında konuşunca yatağa yat diyor görev tamamlanıyor helpp.
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Knk yaparsan bana da söyle
Oyun içinde ne yapmanız gerektiğini söyleyen bir bölüm var.Oyun çok güzel grafik vs harikaa konusu çok güzel ama rehber yok karışıyor her şey kafanız karışıyor rehberi olsaydı daha güzel olurdu
Mega'da kota doldu uyarısı gelince modeminizi resetleyin veya vpn'e bağlanıp IP adresinizi değiştirdikten sonra VPN'i kapatıp tekrar indirmeye devam edebilirsiniz. (Mega uygulamasını kullanmanızı tavsiye ediyorum)hızlı indirmek için yapabileceğimiz bir şey var mı mega 4gb a kadar izin veriyor
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.1. Bolumden sonrası açılmıyor 10 dk da bitti 1. Bölüm
Profilinize gif koyabilirsiniz özel bir şey yapmanıza gerek yok.Konu dışı soruyorum, hareketli pp yi nasıl yapıyoruz?
Futa ne demek hocam ? Ayrica ntr oyunlari aratabilecegim bir alan var mi biliyo musun ?7.84gb,sandbox,harem ve futa var,daha ne olsun,ellerimi ovuşturup oynamaya başlıyorum![]()
Futa trans bireylerin olduğu anlamına gelir.Futa ne demek hocam ? Ayrica ntr oyunlari aratabilecegim bir alan var mi biliyo musun ?