S
Silinen üye 28892
Onu ben de bilmiyorumOyunda ses bulunmuyorsa ayarlarında neden müzik, voice gibi ses ayarları var
Son Konular
Onu ben de bilmiyorumOyunda ses bulunmuyorsa ayarlarında neden müzik, voice gibi ses ayarları var
Yapımcı yeni sürümü çıkartırsa, bizde elimizden geldiğince en hızlı şekilde Türkçe versiyonunu paylaşmaya özen göstereceğiz.Yeni sürüm ne zaman gelir
Discord sunucumuzda bulunan #hatalar kanalına yazarsanız yazılımcımız geri dönüş sağlayacaktır.Uyuşturucu aldığımız kısımda error verdi diye oyundaki bütün ilerlememi silmek zorunda kaldım
Geri dönüşünüz için teşekkürler ilgileniyoruz hemen.cloud linki çalışmıyorr
Cloud linki hala açılmıyor bilginize.Geri dönüşünüz için teşekkürler ilgileniyoruz hemen.
Alternatif linkten deneyiniz.cloud linki hala olmadığı için indiremiyorum
Açılan indirme sayfasında parmağınızla basılı tutup bağlantıyı indire tıklayın.Clouddan indiremiyorum tüm her şey yolunda gidiyor ama sonda indire tıklıyorum yine de indir sayfası gelmiyor
Şu an sitedeki en güncel sürümdür. Devamının ne zaman geleceği ise net değil.Devamını beklemekten yaşlandım ağa ya
Yapımcı tarafından bir güncelleme alırsa, biz de elimizden geldiğince en hızlı şekilde çevirip Türkçeye güncelleyeceğiz.Devamını beklemekten yaşlandım ağa ya