MRainb0w
Yetkili
Yapımcı oyun üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.Devamı varmı
Son Konular
Yapımcı oyun üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.Devamı varmı
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Bu angela ile nasıl yüzleşicez alkol konusunda yardım eder misiniz?
Mesaj attığınızda hata alıyorsanız, Discord hesabınıza ait olan mailinizi doğruladıktan sonra tekrar mesaj atmayı deneyin.High Rise Climb oyununda 2 bölüme nasıl geçeceğiz veya 2 bolum varmı oyunda hepsi görevler bitti hep aynı şeyler oluyor ama karakterin sevgilisi ile sarhoş iken konuşma görevini yaptım kıza söz verdim birakmiycam seni diye ama onaylanmıyor görev discort grubuna sorayim dedim 10dk bekledim mesaj atamıyorum delirdim ya
İndirme bağlantısına girdikten sonra, sağ üstteki mavi butona basın. .zip uzantılı dosya inecektir. Dosyayı açtıktan sonra içindekileri masaüstüne sürükleyin. Daha sonra .exe uzantılı dosyaya tıklayarak oyuna giriş yapın.CLOUD dan pc ye indirmeleri ve kurulumu nasıl yapabiliriz
Yapımcı tarafından v0.91a sürümüne güncellenmiş. Bizde Türkçe çevirisi ne zaman güncellenir bilinmez.Oyunun yeni sürümü çıktımı
bende de aynı sorun var çözersen bana da bildirir misin1. bölüm yükseliş yazan yerden sonra ilerleyemiyorum menüye falan giriyor ama gecemiyorum orayı napmam lazım
Oyunun ses ayarlarını kontrol eder misiniz belki kapanmış olabilirBaşkan oyunun apk versiyonunda ses yok sadece hileler kısmına tıklayınca click sesi geliyor onun dışında 0 ses var mı bir çözüm discord kullanmıyorum
Ses ile alakalı her şey full açık ama dedigim gibi sadece hileler kısmına tıklayınca click sesi geliyor herhalde apk bozulmuşOyunun ses ayarlarını kontrol eder misiniz belki kapanmış olabilir
Bende de ses yok hem 4 defa indirip oynamama ramen hiç müzik gelmediOyunun ses ayarlarını kontrol eder misiniz belki kapanmış olabilir
Oyunda ses bulunmuyor zatenBende de ses yok hem 4 defa indirip oynamama ramen hiç müzik gelmedi
Oyunda ses bulunmuyorsa ayarlarında neden müzik, voice gibi ses ayarları varOyunda ses bulunmuyor zaten
Aynen ve oyuna kendileri muzik atsa güzel olurOyunda ses bulunmuyorsa ayarlarında neden müzik, voice gibi ses ayarları var