Son Konular
BİRİSİ İLE KONUŞMA ESNASINDA SAĞ ALTTA VEYA ALT ORDATA ÇIKIYOR. OTO KAYDET GERİ LA İLERİ SAR GİBİ SEÇENEKLERİNİN YANINDAHile konsolu var mı ? Varsa nerede ?
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.
Psikoloji görevini komple tamamla yatak odasında takıl kısmına bas Ağa orada konuşma olcak okadarAngelayla sarhoşken yüzleş diyor ama oturma odasında konuşunca yatağa yat diyor görev tamamlanıyor helpp.
Android 13 hatası alıyorsun o sorun için geçici bir çözüm bulduk ve onu videolu bir şekilde Discord sunucumuzda paylaştık. Discord sunucumuza gelip #yardım-ve-hatalar kanalının sabitlemeler kısmına bakıp oradan videoya ulaşabilirsiniz.Gerekli izin verilmedi hatası alıyorum çözümü nedir
Aga hile menüsü nerdeDüzeltildi.
Oyunun yapımcısı hile kodu paylaşmışsa bizde eklemişizdir. Hileler genelde oyun içinde Bilgisayar, Telefon veya bir başka teknolojik aletten ulaşabilirsiniz.Aga hile menüsü nerde
İnternette olabilir.oyunda hile menüsü nerde ben bulamadım ve walkthrough var mı
aoc uzantılı dosyayı nasıl açarım
Oyunu oynarken veya oyun başında sorması lazım. Genelde oyunlarda böyle oluyor.futa özelliğini nasıl açıyoruz
Sandbox = Açık Dünya demek. Oyunun etiketlerine bakabilirsiniz ama bazı etiketler eksik oluyor.sandbox tam olarak ne demek? bide oyunlarda ses özelliği barındıranları gördüm,
nasıl oyunlarda olup olmadığını anlayacağım?_
Net bir tarih yok.Bu oyunun yeni güncellemesi ne zaman gelecek
Oyunun konularına bakabilirsiniz.Bu oyunda NTR varmı?