TheWolf-BİGBY
Kayıtlı Üye
Bu oyun da NTR bulunmaktadır.Bu oyunda NTR varmı?
Son Konular
Bu oyun da NTR bulunmaktadır.Bu oyunda NTR varmı?
Yanlış hatırlamıyorsam üzerine tıklıyordunbölüm 1 uyanış yazısı ekranıma geldi ama geçemiyorum ne yapmam lazım
Arkadaşlar kaydet butonu felan hile butonu kayboldu hep nasıl geri gelecek
Olmuyor hızlı menü açılmıyor. Geri sarma oluyor,atlama oluyor,arayüzü gizleme oluyor ama hızlı menüyü açma ve oyun menüsünü açma olmuyor yardımcı olun lütfen benmi beceremiyorumDokunmatik Ekran Kontrolleri
Aşağı Kaydırma: Arayüzü gizler.
Sola Kaydırma: Geri sarar.
Sağa Kaydırma: Atlama modunu açar.
Sola&Sağa Kaydırma: Hızlı menüyü açar-kapatır.
2 Kere Sola&Sağa Kaydırma: Oyun menüsünü açar.
Kayıtlara Basılı Tutma: Basılı
tutulan kaydı siler.
Discord sunucumuza katılarak bu sorunun çözüm videosuna ulaşabilirsiniz.Aga mobilde gerekli izin verilmedi yazıyor ama bütün izinleri veriyorum çözüm varmı
Discord sunucumuza katılarak bu hatanın çözümünü izleyebilirsiniz.Gerekli izin verilemedi cozum nedir
Maalesef bilmiyorum ama isterseniz discord sunucumuzda sorabilirsiniz bilen bir arkadaş yardımcı olacaktır.futa trans özelliği bu oyunda nasıl açılıyor veya bize soruyor mu açtırmak için bir bilgisi olan var mı
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Hile menüsü nasıl açılır mobilde
Android'in yeni sürümüne sahip bir telefondan oynuyorsun muhtemelen, dosyalara erişim izni vermeyi engelliyor telefonun. Çözüm olarak 'Paralel Space' uygulaması üzerinden oynayabilirsin oyunu.gerekli izinler verilmedi diye hata verip çıkıyor ne yaptıysam olmadı ne yapayım?