Lunael
Yetkili
Linklerde bir sıkıntı yok 5 saniye bekledikten sonra geri tuşuna basarak yan açılan sekmelerden kurtulabilirsiniz.Android linklerde aylink geçilmiyor sürekli telegrama atıyor link yeniler misiniz
Son düzenleme:
Linklerde bir sıkıntı yok 5 saniye bekledikten sonra geri tuşuna basarak yan açılan sekmelerden kurtulabilirsiniz.Android linklerde aylink geçilmiyor sürekli telegrama atıyor link yeniler misiniz
Aylink linkleri nasıl geçilir?link geçilmiyor
Aldığınız hatayı ss atabilir misiniz?benim açılmıyor ekran kararım hata veriyo
Tam sürüm çıkınca en kısa sürede oyunun yeni sürümünü çevireceğiz.0.91 erken erişimde galiba onu çevirecek misiniz tam sürüm mü bekliyonuz
Görev yöneticisinde turbo yazan programları kapat.Sandbox diye bir hata alıyorum pc sürümünde
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Ben skilleri fullledim ve derslere giriyorum sadece yapacak birşey bulamıyorum ne yapmam gerekiyor oyun kitlendi?
Oyun yapımcıdan kaynaklı bir şekilde hatalı. Eski bir kaydınıza dönüp tekrar deneyin.Ben skilleri fullledim ve derslere giriyorum sadece yapacak birşey bulamıyorum ne yapmam gerekiyor oyun kitlendi?
Summertime Saga, Sex Note, What a Legend, The Grimm Reaper. Türkçe olarak bunları oynayabilirsiniz.Bunu gibi baska oyunlar varmi buna benzeyen tesekurler
Türkçe olarak What a Legend, Sex Note, The Grimm Reaper, Aren't Grim Reapers Supposed to be Scary oyunları var. İngilizce olarakta Taffy Tales, 18Titans, Rick and Morty A Way Back Home oyunları var.Bunu gibi baska oyunlar varmi buna benzeyen tesekurler
Çevirisi gelecek ama net bir tarih yok.oyuna baya günceleme gelmiş tekrar çevirisi gelirmi?
Türkçe oyunlarımızı elimizden geldiğince en kısa sürede çevirip yayınlamayı hedefliyoruz.oyuna baya günceleme gelmiş tekrar çevirisi gelirmi?