Phyrosca
Kayıtlı Üye
Açılan harici sekmeleri kapatın.linki geçemiyorum indirme sayfasına atmıyo hiçbir şekilde normalde linkleri geçebiliyodum
Açılan harici sekmeleri kapatın.linki geçemiyorum indirme sayfasına atmıyo hiçbir şekilde normalde linkleri geçebiliyodum
• Linke tıklayın.linki geçemiyorum indirme sayfasına atmıyo hiçbir şekilde normalde linkleri geçebiliyodum
Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü atar mısınız?Müdürle konuşmam gereken sahnede hata alıyorum
Yazılımcımıza bildirildi en kısa sürede geri dönüş sağlayacağım.
TeşekkürlerYazılımcımıza bildirildi en kısa sürede geri dönüş sağlayacağım.
Yapımcıdan dolayı kaynaklı bir hata olduğu için yapımcının düzeltmesi gerekiyor malesef.Teşekkürler
Peki teşekkürlerYapımcıdan dolayı kaynaklı bir hata olduğu için yapımcının düzeltmesi gerekiyor malesef.
Bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Yapımcı o kısımlara yeni içerikler ekleyecek.Efenim çoğu yerde bu bölüm yapım aşamasındadır diyor onarabilir misiniz acaba. Şimdiden çok teşekkür ediyor, iyi g7nler diliyorum
Hmm anladım teşekkürler efendimBizim yapabileceğimiz bir şey yok. Yapımcı o kısımlara yeni içerikler ekleyecek.
Cihazınızda yer olmayabilir.Arkadaşlar oyunu indiriyorum ama paketin ayristirmada sorun oldu diyor ne yapmaliyim