Y
ygz.pp
Kayıtlı Üye
Bir saatte bitirdim benSwodaki asuna fln da var deneyelim bakalım
Bir saatte bitirdim benSwodaki asuna fln da var deneyelim bakalım
Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Oyuna giriş yapamıyorum kullanıcı adı veya şifre hatalı diyor
Aldığınız hatayı atar mısınız?görüntü crash diye bişey veriyo saçma sapan oyun açılmıyo
Traceback.txt dosyasını atar mısın?Animasyonlarda oyundan atıyor
Linkleri kontrol ettim bir problem gözükmüyor.Linkler açılmıyor neden acaba?
Dün Aylink'ten kaynaklı bir problem vardı. Tekrardan deneyebilirsiniz.İndirme linkine gidemiyorum sayfa açılmıyor
Hala aynı hatayı alıyorsanız Discord sunucumuzda bulunan #hatalar kanalına bildirirseniz yazılımcımız geri dönüş yapacaktır.Animasyon sahnesindeyken atıyor
Oyubu silmiştim şimdi geri yüklicektim linklerde sorun var error veriyorHala aynı hatayı alıyorsanız Discord sunucumuzda bulunan #hatalar kanalına bildirirseniz yazılımcımız geri dönüş yapacaktır.
Vpn açık kalmış kapattım düzeldiOyubu silmiştim şimdi geri yüklicektim linklerde sorun var error veriyor
Oyunda yapımcıdan kaynaklı hatalar olduğu için bir şey yapamıyoruz. Yapımcının oyunu güncelleyip hataları düzeltmesi lazım. Hata almamak için eski kayıdınıza dönüp tekrar deneyebilirsiniz.Froppu görevinde bu hatayı veriyor
Belli bir tarih yok.Bir sonraki versiyonu ne zaman gelir