MRainb0w
Yetkili
Eğer Harem Hotel ve Eternum tarzında ve o konularda oyun arıyorsanız Discord sunucumuza katılarak öneri alabilirsiniz.
V.I.R.T.U.E.S. oynamadıysan bakabilirsin.Eternum bana göre başyapıt saten komedi aksiyon korku herşey var efektleri muazzam dedidiğiniz oyunları bitirdim hepsi birbirinden güzel ama benim favorim harem otel ile eternum hikayeleri muazzam başka bildiğiniz aklınıza gelen oyun varsa deneyebilirim
Komik gelicek ama onu oynadım moderatör beyV.I.R.T.U.E.S. oynamadıysan bakabilirsin.
High Rise Climb ve Project ATMOSPHERE oynadınız mı?Komik gelicek ama onu oynadım moderatör bey
Eternum yapımcısının önceki olan oyunu Once a Lifetime oynayabilirsiniz.Komik gelicek ama onu oynadım moderatör bey
Ben aramalara yazıyorum ama sonuç bulunamadı yazıyor lütfen beni o oyuna yönlendirebilirmisiniz birde eger bilginiz varsa harem hotelin yeni sürümü türkçe olarak ne zaman gelir isteklere yazdım ama dönüş olmadı bir bilginiz varmı moderatörsünüz belki kulağınıza gelmiş olabilirEternum yapımcısının önceki olan oyunu Once a Lifetime oynayabilirsiniz.
Oyunlar fazla istek alırsa değerlendirmeye alınıyor. Bu konuda bilgi veremiyoruz.Ben aramalara yazıyorum ama sonuç bulunamadı yazıyor lütfen beni o oyuna yönlendirebilirmisiniz birde eger bilginiz varsa harem hotelin yeni sürümü türkçe olarak ne zaman gelir isteklere yazdım ama dönüş olmadı bir bilginiz varmı moderatörsünüz belki kulağınıza gelmiş olabilir
Forumda hızlı arama yerinden ararsanız oyunu bulabilirsiniz. İşte oyunun linki.Ben aramalara yazıyorum ama sonuç bulunamadı yazıyor lütfen beni o oyuna yönlendirebilirmisiniz birde eger bilginiz varsa harem hotelin yeni sürümü türkçe olarak ne zaman gelir isteklere yazdım ama dönüş olmadı bir bilginiz varmı moderatörsünüz belki kulağınıza gelmiş olabilir
Once in a Lifetime yazıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.Ben aramalara yazıyorum ama sonuç bulunamadı yazıyor lütfen beni o oyuna yönlendirebilirmisiniz birde eger bilginiz varsa harem hotelin yeni sürümü türkçe olarak ne zaman gelir isteklere yazdım ama dönüş olmadı bir bilginiz varmı moderatörsünüz belki kulağınıza gelmiş olabilir
Yardımınız için cok teşekkür ederim vaktinizi aldım bunun içinde özür dilerim başarılı bir sitesiniz başarılarınızın dewamını dilerimOyunlar fazla istek alırsa değerlendirmeye alınıyor. Bu konuda bilgi veremiyoruz.
Rica ederiz iyi oyunlar.Yardımınız için cok teşekkür ederim vaktinizi aldım bunun içinde özür dilerim başarılı bir sitesiniz başarılarınızın dewamını dilerim
Kusura bakmayın bir daha rahatsız ettim ama bu oyunun Türkçesi yokmu ben biraz İngilizce özürlüyümdeRica ederiz iyi oyunlar.
Malesef türkçesi yok. Dİğer önerdiğim oyunlara bakabilirsiniz.Kusura bakmayın bir daha rahatsız ettim ama bu oyunun Türkçesi yokmu ben biraz İngilizce özürlüyümde
Teşekkür ederim cok saollunMalesef türkçesi yok. Dİğer önerdiğim oyunlara bakabilirsiniz.
Rica ederim iyi forumlar.Teşekkür ederim cok saollun
Oyun Türkçe yapay zeka olduğundan böyle şeyler olabilir. Bir daha ki erişim aylarında kontrol edeceğiz, teşekkür ederiz.oyunun yarısı ingilizce çevirilmemiş çok kısım var neden böyle
steamde buldum hocam bakabilirsiniz ordanRehber varmi?
yada googleda biraz araştırın eminim bulursunuzRehber varmi?