Oyun Temmuz ayında güncellendi, yani devamı değil.Ben en son oynadığımda ağaçtan kendimizi çözmeye çalışırken bitiyordu bölüm sonu,şu anki sürüm ordan sonrasının devamımı yoksa aynı sürümmü acaba ?
Şubatta yapılacak olan erişim ayında güncellenecek.devamı ne zaman gelcek acaba .
Yapımcı tarafından 4.Bölüme güncellendi, sitemizde ise erişim ayında güncellenecek.Oyuna güncelleme gelmeyecek mi artık?
Yapımcı tarafından 4.Bölüme güncellendi, sitemizde ise erişim ayında güncellene
Ekranı parmağınızla sağa sola hareket ettirin tuşlar geri gelicektir.Oyunu nasıl kaydedeceğiz tuşlar yok
TeşekkürlerEkranı parmağınızla sağa sola hareket ettirin tuşlar geri gelicektir.
Rica ederim, iyi oyunlar.Teşekkürler
Gercekten baktım mükemmel bir oyun peki oyunun sadece 6 inci bölümü mü var yoksa baştan başlıyabiliyozmu ben başlangıc dedim ama bu tanıtım olarak ta gecebiliyor birde tavsiye ettiğiniz güzel oyunlar varmıEfsane bakın tek kelime ile efsane çok kısa fakat çok sağlam görsellere sahip.Hele animasyonlar felan efsane.Karakterler o kadar şirin ve güzel tasarlanmış ki gözlerinizin içi parlayacak.Yanı sıra oyun çok renkli basık bir havası yok tekdüze değil görüntü detayları çok iyi özenle oluşturulmuş.Hikâye güzel işlenmiş strese sokmuyor (ama çok kısa).Umarım umarımmm büyük bir güncelleme gelmeden yayımlamazlar kısa kısa hem unutuyoruz hem heves kesiyor.Keyifli oyunlar deneyin seveceksiniz.A.o.ç ekibine sonsuz teşekkürler.
Devamı olsa bile yapay zeka oyunlarımız sadece içerik ayı etkinliklerinde güncelleniyor.Gercekten baktım mükemmel bir oyun peki oyunun sadece 6 inci bölümü mü var yoksa baştan başlıyabiliyozmu ben başlangıc dedim ama bu tanıtım olarak ta gecebiliyor birde tavsiye ettiğiniz güzel oyunlar varmı
Treasure of Nadia, Midnight Paradise, A.O.A Academy ve Eternum oyunlarına bakabilirsin.Gercekten baktım mükemmel bir oyun peki oyunun sadece 6 inci bölümü mü var yoksa baştan başlıyabiliyozmu ben başlangıc dedim ama bu tanıtım olarak ta gecebiliyor birde tavsiye ettiğiniz güzel oyunlar varmı
Diğer mod arkadaşımın önerilerine ek olarak Depraved Awakening, Lust Epidemic, Man of The House, Being A DIK, Acting Lessons önerebilirim.Gercekten baktım mükemmel bir oyun peki oyunun sadece 6 inci bölümü mü var yoksa baştan başlıyabiliyozmu ben başlangıc dedim ama bu tanıtım olarak ta gecebiliyor birde tavsiye ettiğiniz güzel oyunlar varmı
Eternum bana göre başyapıt saten komedi aksiyon korku herşey var efektleri muazzam dedidiğiniz oyunları bitirdim hepsi birbirinden güzel ama benim favorim harem otel ile eternum hikayeleri muazzam başka bildiğiniz aklınıza gelen oyun varsa deneyebilirimTreasure of Nadia, Midnight Paradise, A.O.A Academy ve Eternum oyunlarına bakabilirsin.
Üstte önerdiğim oyunları oynadınız mı?Eternum bana göre başyapıt saten komedi aksiyon korku herşey var efektleri muazzam dedidiğiniz oyunları bitirdim hepsi birbirinden güzel ama benim favorim harem otel ile eternum hikayeleri muazzam başka bildiğiniz aklınıza gelen oyun varsa deneyebilirim