Son Konular
Bende oynamak isterim ama bulamadım sitede.bu oyunun 2. oyunu cıktı mı? adı belki farklı cıkmıştır. siz takip ettiginiz için daha iyi bilirsiniz? yapımcılarını falan biliyorsunuzdur. cunku oyunun sonunda lara croft un başka maceralara adım atacagını söyledi. ve bu sekilde bitti oyun.
Oyunumuzun herhangi bir devam oyunu yok, yapımcımız hali hazırda şu an Lust Is Stranger adlı bir oyunu geliştirmekte. Burada bulamadığınız oyunları İngilizce isimleri ile aratarak global oyun forumlarında aramanız daha iyi olacaktır. Yapımcımızın Hack'n Stalk - Hack'n Stalk 2.0 - Hack'n Stalk 3 adlı 3 tane daha oyunu var. Bunların içerikleri farklı, sanırım Hack'n Stalk ve Hack'n Stalk 2.0 Adult Oyun Çeviri sitesinde var. Goons Raid Her oyununun devamı ilerleyen yıllarda gelebilir ancak yapımcı bununla ilgili kesin bir şeyler söylemedi, dediğim gibi şu an Lust Is Stranger adlı bir oyunu geliştirmekte, onun yapısı da bu oyuna benziyor ancak dediğim bu oyun henüz final yapmadıbu oyunun 2. oyunu cıktı mı? adı belki farklı cıkmıştır. siz takip ettiginiz için daha iyi bilirsiniz? yapımcılarını falan biliyorsunuzdur. cunku oyunun sonunda lara croft un başka maceralara adım atacagını söyledi. ve bu sekilde bitti oyun.
Oyunumuzun herhangi bir devam oyunu yok, yapımcımız hali hazırda şu an Lust Is Stranger adlı bir oyunu geliştirmekte. Burada bulamadığınız oyunları İngilizce isimleri ile aratarak global oyun forumlarında aramanız daha iyi olacaktır. Yapımcımızın Hack'n Stalk - Hack'n Stalk 2.0 - Hack'n Stalk 3 adlı 3 tane daha oyunu var. Bunların içerikleri farklı, sanırım Hack'n Stalk ve Hack'n Stalk 2.0 Adult Oyun Çeviri sitesinde var. Goons Raid Her oyununun devamı ilerleyen yıllarda gelebilir ancak yapımcı bununla ilgili kesin bir şeyler söylemedi, dediğim gibi şu an Lust Is Stranger adlı bir oyunu geliştirmekte, onun yapısı da bu oyuna benziyor ancak dediğim bu oyun henüz final yapmadı
Oyunumuzun devamı ile ilgili kesin bir bilgi yok. Yukarıda yazdıklarım sizin için açıklayıcı olacaktır.Admin, bu oyunun devam oyunu varmı? Oyun sınunda öyle birşey diyor.
Oyunun ilk sayfasında oyun konusunun altında indirme linkleri bulunacak oradan kendi platformunuz için (Pc ise Windows, Iphone harici telefonlar için Android) belirtilen linklerden birine tıklayınız o sizi ilkinde 5 saniyelik bir reklama yönlendirecek ardından butona bastığınızda yeni bir sayfa açılacak açılan sayfayı kapatınız ve tekrar 5 saniye bekleyiniz ardından tekrar butona basınız ve sizi indirmek istediğiniz oyunun dosyasına götürecektir.Linke tıklayıp bekliyip bir daha tıklıyorum ama sürekli alakasız sayfalara atıyor. Oyunu yükleyemiyorum.