MRainb0w
Yetkili
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.merhaba ben bu bilgisayarda uyarılma yerinde tıkandım hangi seçeneğe tıklasam olmuyor çıkamıyorumda yardım edebilecek varmıdır?
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.merhaba ben bu bilgisayarda uyarılma yerinde tıkandım hangi seçeneğe tıklasam olmuyor çıkamıyorumda yardım edebilecek varmıdır?
Eğer giriş yaparken bilgileriniz doğru olduğu hatalı giriş bilgileri yazıyorsa; kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olup olmadığını kontrol edin, eğer varsa bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak değiştirin. Daha sonra giriş yapmayı deneyin.merhaba oyuna giriş yapmaya çalıştığımda kullanıcı adı ya da şifre hatalı yazıyor yardımcı olabileecek var mı?
Teşekkür ederim olduEğer giriş yaparken bilgileriniz doğru olduğu hatalı giriş bilgileri yazıyorsa; kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olup olmadığını kontrol edin, eğer varsa bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak değiştirin. Daha sonra giriş yapmayı deneyin.
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Oyuna girdiğimde oynanıyor ancak karakterler gözükmüyor sorunun kaynağı ne olabilir, nasıl düzelteceğim?
Çok teşekkür ederim.Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.
Rica ederim iyi oyunlar.Çok teşekkür ederim.
.dBiraz Tomb raider moduna girdim sanırım, kızı bakire bitirdim oyunu.
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Tanrıça mührünü araştırırken müze kısmından sonra özgürlük savaşçılarını araştırması lazımken araştırma yapmıyor o kısımda oyun öyle kalıyor ne yapmam lazım bilgisi olan var mı ?
Discord sunucumuza katılıp yardım isteyebilirsiniz.bu kısmı nasıl geçebilirim
Yapımcının diğer oyunları olan Hack'n Stalk ve Hack'n Stalk 2 oyunlarına bakabilirsiniz.Bu tarz başka oyun bilen varmı?
Bu tarz oyun var mı? Tapınak, macera, araştırma, serbest dolaştığımız ve konusu hani buna benzer olan bir oyun arıyorum da bulamadım gitti. Bilen varsa yazarsa sevinirim.