G23
Kayıtlı Üye
Sol üst köşede atla yazar oraya bas ya da nomal menüden mini oyunlar geçilsin mi seçeneği var onu işaretleArkadaşlar bodurmdaki fareleri öldüremiyorum telefondan sprryde aldım sıkamıyorum nasıl yapılacak
Son Konular
Sol üst köşede atla yazar oraya bas ya da nomal menüden mini oyunlar geçilsin mi seçeneği var onu işaretleArkadaşlar bodurmdaki fareleri öldüremiyorum telefondan sprryde aldım sıkamıyorum nasıl yapılacak
Okuduğu kitabı dergi ile değiştirmen gerekiyorLolanın odasında gece ne yapıyor diye görev var üstünü değiştiriyor hikaye ilerlemiyor ne yapmam lazım
Ne dergisiOkuduğu kitabı dergi ile değiştirmen gerekiyor
okuduğu kitap hangisi hangi dergiyle değiştireceğimOkuduğu kitabı dergi ile değiştirmen gerekiyor
Venassanın odasına git sağ taraftaki çekmeceden dergiyi al, Lola odasında yokken git komidinin üzerinden okuduğu kitabı al, bıçak ile kabını kes sonra yağıştırıcıyı dergiye sür sonra da kitabın kapağının içine koy en sonunda da kitabı aldığın yere koy. Lola onu okuyacak sende 22:30 dan sonra gözetleyici ile kaydedip şantaj yapacaksın. Yapamazsan buradayım yardımcı olurumokuduğu kitap hangisi hangi dergiyle değiştireceğim
gözetleyici var ama nasıl kayıt alıcamVenassanın odasına git sağ taraftaki çekmeceden dergiyi al, Lola odasında yokken git komidinin üzerinden okuduğu kitabı al, bıçak ile kabını kes sonra yağıştırıcıyı dergiye sür sonra da kitabın kapağının içine koy en sonunda da kitabı aldığın yere koy. Lola onu okuyacak sende 22:30 dan sonra gözetleyici ile kaydedip şantaj yapacaksın. Yapamazsan buradayım yardımcı olurum
Sen bunları yap ve mağazada gözetleyicinin bir üst modeli olacak onu alıp elindeki gözetleyici ile birleştireceksin. Pc den mi oynuyorsun telefondan mı ?gözetleyici var ama nasıl kayıt alıcam
pc den oynuyorum üst modeli yok mağazadaSen bunları yap ve mağazada gözetleyicinin bir üst modeli olacak onu alıp elindeki gözetleyici ile birleştireceksin. Pc den mi oynuyorsun telefondan mı ?
Tamam işte sen bunları yap çıkacak mağazada yeni ürün.pc den oynuyorum üst modeli yok mağazada
yaptım ama çıkmıyorTamam işte sen bunları yap çıkacak mağazada yeni ürün.
Gözetlemeye çalıştın mı ?yaptım ama çıkmıyor
evet o eski cihazla hatta yatağın üstünde lolaGözetlemeye çalıştın mı ?
Masturbasyon yapıyor olması lazım. Cihaz hemen çıkmıyor ise ertesi gün bak mağazayaevet o eski cihazla hatta yatağın üstünde lola
evet hocam masturbasyon yapıyor ama bir sonraki gün ondan sonra.... hiç yokMasturbasyon yapıyor olması lazım. Cihaz hemen çıkmıyor ise ertesi gün bak mağazaya
Dergiyi değiştirdin dimi kitabın içi ile ?evet hocam masturbasyon yapıyor ama bir sonraki gün ondan sonra.... hiç yok
onları yaptım hocam kitabı aldı okudu masturbasyona geçti ama sonrası yokDergiyi değiştirdin dimi kitabın içi ile ?
Lola masturbasyon yaparken gözetle sonra çift tıkla vaninajına doğru tam ekran olması lazım o esnadaonları yaptım hocam kitabı aldı okudu masturbasyona geçti ama sonrası yok
Yanlış hatırlamıyorsam, kombosu bu olmalı ;Uncle fight oyununda fight sahnesi yapılamıyor atlama da yok bir türlü geçilemiyor APK oynuyorum fight sahneleri için herhangi bir hilesi yada kombosu var mı