Girl House - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Girl House

Güncel Sürüm Bilgisi
1.5.2 Extra
TT_DEVIL

TT_DEVIL

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Şu mutfakta vanessa ile konuşma kısmı gelmiyo ,tek görev var gözuküyo oda lolayı fahişe olmalı yardım edermisiniz

G23

G23

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Knk marketten aldığım tüm filmleri izledim birşey olmadı ,doktor kıyaferlı film yoktu bide filmi evden mi buluyoruz
O zaman daha o göreve gelmemişsin. Lola ile Lolanın odasında takılman lazım ilk önce. Filmi cep telefonundan al marketten

TT_DEVIL

TT_DEVIL

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
O zaman daha o göreve gelmemişsin. Lola ile Lolanın odasında takılman lazım ilk önce. Filmi cep telefonundan al marketten
İste telefonda gözüken tek görev lola fahişe olmalı lola istediğim zaman veriyor sadece göğsünü göstermiyor henüz hazır değilim fln diyo 2 haftadır kaldım orda ? Basınca da ayağına masaj yaptırmalısın diyo yaptırıyorum yine bişey olmuyo ,bide yan komşuyla nasıl iletişime geçicem 1 kez oldu ama aşşağı inince de kopek kovalıyo

G23

G23

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
İste telefonda gözüken tek görev lola fahişe olmalı lola istediğim zaman veriyor sadece göğsünü göstermiyor henüz hazır değilim fln diyo 2 haftadır kaldım orda ? Basınca da ayağına masaj yaptırmalısın diyo yaptırıyorum yine bişey olmuyo ,bide yan komşuyla nasıl iletişime geçicem 1 kez oldu ama aşşağı inince de kopek kovalıyo
Yan komşunun başka sahnesi yok. Lola duş alırken gözetle ve yakalan. Sonra odasında tekrar iste. En son da öğleden sonra salonda Doktor kıyafeti olan cd yi tak izle.

muu

muu

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Lola gözetme nasıl yapacağım akşam hep kapısı açık kilitli değil

muu

muu

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Akşam gitmeyi deneyin.
Sabah Vanessa ya bacağım ağrıyor diyorum Lola akşam ne yapıyor çıkıyor bu sefer akşam olunca Vanessa bacağımı ovaliyor bu sefer tekrar Vanessa ya bacağım ağrıyor çıkıyor Lola da takıldım

Son düzenleme:
muu

muu

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Kapının deliğinden gözetleme yapacaksınız.
Olmuyor o Sabah Vanessa ya bacağım ağrıyor diyorum Lola akşam ne yapıyor çıkıyor bu sefer akşam olunca Vanessa bacağımı ovaliyor bu sefer tekrar Vanessa ya bacağım ağrıyor çıkıyor Lola da takıldım

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0₺
Olmuyor o Sabah Vanessa ya bacağım ağrıyor diyorum Lola akşam ne yapıyor çıkıyor bu sefer akşam olunca Vanessa bacağımı ovaliyor bu sefer tekrar Vanessa ya bacağım ağrıyor çıkıyor Lola da takıldım
Oyunun rehberine baktınız mı?

muu

muu

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Lola muhtemelen seni tekrar istiyor ve onunla *****irken bir resme ihtiyaç var diyor onu nasıl yapacağım

Üst Alt