TT_DEVIL
Kayıtlı Üye
? Bastığımda ayağına mesaj yaptır fln yazıyo 10 gün yaptırdım ama bişey olmadıOyunun rehberine baktınız mı?
? Bastığımda ayağına mesaj yaptır fln yazıyo 10 gün yaptırdım ama bişey olmadıOyunun rehberine baktınız mı?
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Şu mutfakta vanessa ile konuşma kısmı gelmiyo ,tek görev var gözuküyo oda lolayı fahişe olmalı yardım edermisiniz
Öğlen salona git tv izle doktor kıyafeti olan cd yi sonrası gelecek kendi kendine.Şu mutfakta vanessa ile konuşma kısmı gelmiyo ,tek görev var gözuküyo oda lolayı fahişe olmalı yardım edermisiniz
Knk marketten aldığım tüm filmleri izledim birşey olmadı ,doktor kıyaferlı film yoktu bide filmi evden mi buluyoruzÖğlen salona git tv izle doktor kıyafeti olan cd yi sonrası gelecek kendi kendine.
O zaman daha o göreve gelmemişsin. Lola ile Lolanın odasında takılman lazım ilk önce. Filmi cep telefonundan al markettenKnk marketten aldığım tüm filmleri izledim birşey olmadı ,doktor kıyaferlı film yoktu bide filmi evden mi buluyoruz
İste telefonda gözüken tek görev lola fahişe olmalı lola istediğim zaman veriyor sadece göğsünü göstermiyor henüz hazır değilim fln diyo 2 haftadır kaldım orda ? Basınca da ayağına masaj yaptırmalısın diyo yaptırıyorum yine bişey olmuyo ,bide yan komşuyla nasıl iletişime geçicem 1 kez oldu ama aşşağı inince de kopek kovalıyoO zaman daha o göreve gelmemişsin. Lola ile Lolanın odasında takılman lazım ilk önce. Filmi cep telefonundan al marketten
Yan komşunun başka sahnesi yok. Lola duş alırken gözetle ve yakalan. Sonra odasında tekrar iste. En son da öğleden sonra salonda Doktor kıyafeti olan cd yi tak izle.İste telefonda gözüken tek görev lola fahişe olmalı lola istediğim zaman veriyor sadece göğsünü göstermiyor henüz hazır değilim fln diyo 2 haftadır kaldım orda ? Basınca da ayağına masaj yaptırmalısın diyo yaptırıyorum yine bişey olmuyo ,bide yan komşuyla nasıl iletişime geçicem 1 kez oldu ama aşşağı inince de kopek kovalıyo
Vanessa olması lazım ama karakterin adını değiştirdiyseniz ne koyduysanız o.Hocam PC şifresi ne oluyor şifre yanlış diyor
Kapının deliğinden gözetleme yapacaksınız.Lola gözetme nasıl yapacağım akşam hep kapısı açık kilitli değil
Sabah Vanessa ya bacağım ağrıyor diyorum Lola akşam ne yapıyor çıkıyor bu sefer akşam olunca Vanessa bacağımı ovaliyor bu sefer tekrar Vanessa ya bacağım ağrıyor çıkıyor Lola da takıldımAkşam gitmeyi deneyin.
Olmuyor o Sabah Vanessa ya bacağım ağrıyor diyorum Lola akşam ne yapıyor çıkıyor bu sefer akşam olunca Vanessa bacağımı ovaliyor bu sefer tekrar Vanessa ya bacağım ağrıyor çıkıyor Lola da takıldımKapının deliğinden gözetleme yapacaksınız.
Marketten kamera aldınız mı?Olmuyor o Sabah Vanessa ya bacağım ağrıyor diyorum Lola akşam ne yapıyor çıkıyor bu sefer akşam olunca Vanessa bacağımı ovaliyor bu sefer tekrar Vanessa ya bacağım ağrıyor çıkıyor Lola da takıldım
2k para yapmıştım hem kamera hemde gözetme icadını almıştımMarketten kamera aldınız mı?
Oyunun rehberine baktınız mı?Olmuyor o Sabah Vanessa ya bacağım ağrıyor diyorum Lola akşam ne yapıyor çıkıyor bu sefer akşam olunca Vanessa bacağımı ovaliyor bu sefer tekrar Vanessa ya bacağım ağrıyor çıkıyor Lola da takıldım