Son Konular
Nerye tiklicazvanessanın odasında yatağın solunda dolap var ona tıkla sonra sağda yastığın altında tüy var onu al.
Mevcut olan son sürümün çevirisi bu.Oyunun devamı mı acaba? Yoksa eski sürümün Türkçe hali mi?
"Vanessa yatak odasında büyük bir yatak odası belki orada işimize yarayacak birşey olabilir" derken neyi kast ediyorlar anlamadım yardımcı olursan sevinirimGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Küçük kızın fotosunu celcegimiz kısımda önce ayaklarını gidikliyoruz sonra nersini(tüy ile)Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Sipariş kutusunu açamadım. Bıçakta aldım. Çantadan sürekleyip uğraştım olmadı yardımGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Oyunda doktor gelmiyor yada ben yapamadımGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Ee cvp yokmu reisSipariş kutusunu açamadım. Bıçakta aldım. Çantadan sürekleyip uğraştım olmadı yardım
VanessaKnk şifre ne laptopun
18:00 bekle mutfakda herkesle beraber yemek yeGüzel bir kadınla yemek bölümünü nasıl yaparız
Bodruma inicen orada batarya var. Orayada inmen için vanessadan "fareleri temizleme" görevini almalısın.Bilgisayara bataryayı nasıl takıyoruz
Mutfakdan bıçak alacan. Sağda duvara asılı bıcaç seti var.Ee cvp yokmu reis
Oynadığın karakter erkekBu oyunda ana karakterin cibsiyeti ney acaba?