Son Konular
Erkek olarak oynuyorsun.Bu oyunda ana karakterin cibsiyeti ney acaba?
Knk şifre ne laptopunGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Knk şifre ne laptopun
Vanessanin odasına git yatağın solundaki dolaba tıkla sağda yastığın altında tüy var onu al.Lola yı nasıl sola döndürcez
Evet.Kontrol ettiğimiz ana karakter erkek mi ?
Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Bakıyorum hergün hergün ama hiç-bir şey olmuyor hergün odasına kamera ile bakıyorum ama yine aynı döngü oluyorbunun gibi bir şey mi söylüyor ; lola sabahları kapının arkasında ne yapıyor ? eğer bu şekilde bir şey söylüyorsa akşam saat 20.00 da kapı deliğinden cihazla bakman gerekiyor.
ipucuna bakıyor musunuz ?Bakıyorum hergün hergün ama hiç-bir şey olmuyor hergün odasına kamera ile bakıyorum ama yine aynı döngü oluyor
Soru işareti olandan miipucuna bakıyor musunuz ?
evet.Soru işareti olandan mi
cihazla bakıyor musunuz ?
eğer olmuyor ise başka kişilerin hikayesinde devam etmeye çalşın yine olmaz ise discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.cihazla bakıyor musunuz ?
Görüntüleyici cihazı ile bakıyorum odanın içinde lola malum olayı var bakıyorum ama hicbir şey olmuyoreğer olmuyor ise başka kişilerin hikayesinde devam etmeye çalşın yine olmaz ise discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.görüntüleyici cihazının adaptörü shopta çıkmıyor alamıyorum bi bilgisi olan var mı