![ReckyRey](/data/avatars/m/0/12.jpg?1614550186)
ReckyRey
Doğasever
Discord sunucumuzdaki walktrough kanalından girl house rehberine erişebilirsiniz.Iblis kadın odasında birşey saklıyor diyor ama birşey bulamadım ne yapmam gerek
Discord sunucumuzdaki walktrough kanalından girl house rehberine erişebilirsiniz.Iblis kadın odasında birşey saklıyor diyor ama birşey bulamadım ne yapmam gerek
Kitap yapıştırma kısmını geçtiysen odada ileri doğru git lolanın ders çalıştığı masada ki beyaz kağıtlara tıkla resim çizeceksin kağıdaHayır orayı geçtim odaya git o orda olmayacak ama orda birşey bulacaksın diyor bir türlü bulamadım
Sürekli giriş hatası yaşıyorum ve mobilden oynuyorum çözümü nedir acabaEkli dosyayı görüntüle 3779
GENEL BAKIŞ
Ana karakter hafıza kaybı yaşayıp, hastanede gözlerini açıyor. O sadece geçmiş yaşamının bazı parçalarını hatırlıyor ve hafıza kaybı yaşamasına sebep olan kazanın nasıl yapıldığını bilmiyor.
Paylaşılan Tarih: 16.10.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.1.0.1 Ekstra
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.32 GB
Oyun Boyutu APK: 375 MB
Oyun Konuları
Male Protagonist, 3DCG, Animated, Big tits, Big ass, Oral sex, Paranormal, Voyeurism, Mobile game, MILF, Religion, Monster girl
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Girl House oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 3780 Ekli dosyayı görüntüle 3781 Ekli dosyayı görüntüle 3782 Ekli dosyayı görüntüle 3783 Ekli dosyayı görüntüle 3784
Discord sunucumuzdaki MattMurdock adlı yetkili ile iletişime geçiniz.Sürekli giriş hatası yaşıyorum ve mobilden oynuyorum çözümü nedir acaba
Vanessabilgiseyarın şifresini bilen varmı?
Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşınben ilk başında kaldım ya hastaneden çıkamıyorum tornavidayı buldum ama cam açılmıyor
bu barı arttırmak için ne yapmam lazım yardımcı olur musun ?
İlk görevde camdan dışarı nasıl çıkacağız tornavidayı aldımVanessanin odasına git yatağın solundaki dolaba tıkla sağda yastığın altında tüy var onu al.
Cama git sonra çantadan tornavidayı seç sonra cama tıkla.İlk görevde camdan dışarı nasıl çıkacağız tornavidayı aldım
Evin girişine git sonra arkana dön solda sehpa var onun altında telefon var onu al.Arkadaşlar hirsiz salonda bir şey duşurmuş olabilir diyor yarim saattir ariyorum bulamadim mobil helpp
Teşekkür ederimEvin girişine git sonra arkana dön solda sehpa var onun altında telefon var onu al.
Oyun normalde betadan çıkıp herkesin erişimine açılmıştı ama şu anda hiçbir tüm oyunlara giriş kapatıldı.Duyuru - ÖNEMLİ DUYURU! Bu duyuruda sebebi yazıyor. İstersen bakabilirsin.Ağa ne zamana ücretsiz olur oyun ya oynayamiyoruz
Discord sunucumuzdaki walktrough kanalından Türkçe Girl House rehberine ulaşabilirsiniz.Lolayı röntgenlerken yakalandım, ondan sonra yapacak bir şey kalmadı... Bana görevi kontrol et diyor kontrol ediyorum, mia lolanın fahişe olması istiyor yazıyor ama bu sürümde aktif değil. Bir de evi dolaş diyor, ama dolaşmama rağmen bir şey olmuyor
Vanessa eğer karakterin ismini değiştirdiyseniz koyduğunuz isim.Pc sifresi nedir?