E
EGEMN
Kayıtlı Üye
elinize birde knk rubynin ynındaki kız hangi oyundaneyvallah
elinize birde knk rubynin ynındaki kız hangi oyundaneyvallah
Eğer imzasından bahsediyorsan "Never Back Down" adlı oyundan bir karakter o.elinize birde knk rubynin ynındaki kız hangi oyundan
tamamdır teşekkürler knkEğer imzasından bahsediyorsan "Never Back Down" adlı oyundan bir karakter o.
Rica ederim.tamamdır teşekkürler knk
Aynen the 100 ilk 4 sezonu gibiGuzel bir oyundu hikayesi Ayni the 100 dizisi gibiydi uzaya ciktilar sonra 200 yil uyudular yeni bir gezegen ayniydii gercekten ama elinize saglik iyi bir oyundu
Bilim kurgu severler için harika bir oyun! Grafik olarak biraz kötü olsa bile hikayesel olarak kesinlikle bu eksikliğini kapatıyor. Oyunu 6 saatte bitirdim ve şimdiye kadar oynadığım en iyi oyunlar arasına girer. Oyundaki game of thrones göndermesini de sevdim mutlaka deneyinEkli dosyayı görüntüle 3324
GENEL BAKIŞ
3 güzel kızla birlikte yaşayan bir adamı oynuyorsun. O güne kadar hayatında her şey normal gidiyordu. Bir gün uzaya yolculuk yapacak bir geminin haberini görüyorsun. Şansını denemek için kızlarla birlikte başvuruyorsunuz. Bu yolculuğu başarıyla tamamlarsan yüklü miktar para alacaksın ve bu para ise evinin kirasına ve daha önemlisi kızları kolejde okutmaya yetebilecek miktarda bir para. Ve şansa hepiniz seçiliyorsunuz. Gemiye bineceğin gün bu projenin aslında senin hafızanı silerek seni üzerinde deneylere yapmaya açık hale getiren bir kobay faresine dönüştürdüğünü söyleyen bir adamla karşılaşıyorsun. Sana bu etkiyi sıfırlayacak bir hap veriyor. Ancak kızları bu olay hakkında uyarmak için geç kalıyorsun. Onların hafızasının geri gelmesini mi sağlayacaksın yoksa bu durumdan faydalanacak mısın ? Seçim senin.
Paylaşılan Tarih: 23.09.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Final
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.07 GB
Oyun Boyutu APK: 329 MB
Oyun Konuları
3DCG, Animated, Bdsm, Cheating, Corruption, Exhibitionism, Fantasy, Interracial, Male protagonist, NTR, Pregnancy, Sci-fi, Voyeurism
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Forgotten Paradise oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 3325 Ekli dosyayı görüntüle 3326 Ekli dosyayı görüntüle 3327 Ekli dosyayı görüntüle 3328 Ekli dosyayı görüntüle 3329
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan yardım alabilirsiniz.Bu hatayı neden verir acaba ?
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan yardım alabilirsiniz.
"Yoksay" tuşuna basınız.Oyun ilerlemiyor daha böyle kaldı yardımcı olabilicek birisi var mı ?
"Yoksay" tuşuna basınız.ben bu oyunu oynarken yukarıdaki hatayı banada verdi ne yapmam lazım
Yönlendirme sitesi ile ilgili bir sorun var, daha sonra tekrar deneyin.reklam geçilmiyorki