Forgotten Paradise Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Forgotten Paradise Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
v.Final
J

Joel89

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hiç bir oyunu indiremiyorum açılıyor ama indirmiyor

Ahmetc

Ahmetc

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
Futa ne oluyor NTR mi çünkü ntryi hiç sevmiyorum

SworD

SworD

Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
1$
Futa ne oluyor NTR mi çünkü ntryi hiç sevmiyorum
Cinsel içerikli; Oyun,anime ve mangalardaki kadın gibi görünen ama iki cinsiyetin de genital organlarının ikisine de sahip olan veya sadece erkek genital organına sahip olan karakterlere denir.
Oyunda bu karakter yok tabi ki.Sadece içerik olarak var.Oynayınca daha iyi anlayacaksınız.

W

wtfvito

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Gençler en son yeni gezegene indik mürettebatın anıları geldi geldi ve tek tek konuştular bizle oyunun tam sonu o mu yoksa ben mi yanlış seçimler yaptım yani en son denebilecek son o mu?

ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
Oyunları indiricem fakat sitelere giremiyorum başka sitelere gidiyor linke gitmiyor
ay.link sitesinde linke git tuşuna bastıktan sonra açılan sayfayı kapatıp tekrar aynı tuşa basın eğer bildirim.eu sitesine atıyor ve izin istiyorsa izin ver diyip gelen pencerede engelle tuşuna basarsanız sorunsuz devam edebilirsiniz.

SworD

SworD

Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
1$
Hani olum hiçbiri hamile kalmadı üstüne bizim kadın başkasından hamile kaldı
Gençler en son yeni gezegene indik mürettebatın anıları geldi geldi ve tek tek konuştular bizle oyunun tam sonu o mu yoksa ben mi yanlış seçimler yaptım yani en son denebilecek son o mu?
Oyunda bir kızımız var.Oyunun başında gemiye sızan uzaylı kadın ile yakınlaştığınızda onu öldürmezseniz ve gemiyi kontrol et demek yerine, direk gezegene iniş yaparsanız eğer,alternatif bir hikaye daha açılıyor.Kızımızın hikayesi başlıyor demektir.Biz kendi görevimizde ilerlerken kendi kızımızda bizi bulmak için çaba sarf ediyor.İnsan ve uzaylı DNA sahip ilk ve son olan nadir bir insan türü.Finalde normalde 2 son var ancak bu seçim ile gizli bir son daha açılıyor.Portaldan kızınızla geçmeye karar verirseniz en iyi sona ulaşırsınız.
Mükemmel bir savaşçı ve çok hızlı yetişkin olarak büyüyen nadir bir insan türü.

Şuna da bakın ne kadar da tatlı ve sevimli değil mi?.🥰😘😍☺️
IDKfQt.jpg

G

Gmabol631

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunda bir kızımız var.Oyunun başında gemiye sızan uzaylı kadın ile yakınlaştığınızda onu öldürmezseniz ve gemiyi kontrol et demek yerine, direk gezegene iniş yaparsanız eğer,alternatif bir hikaye daha açılıyor.Kızımızın hikayesi başlıyor demektir.Biz kendi görevimizde ilerlerken kendi kızımızda bizi bulmak için çaba sarf ediyor.İnsan ve uzaylı DNA sahip ilk ve son olan nadir bir insan türü.Finalde normalde 2 son var ancak bu seçim ile gizli bir son daha açılıyor.Portaldan kızınızla geçmeye karar verirseniz en iyi sona ulaşırsınız.

IDKfQt.jpg
Merak ettim o sonu başka son yoktur diye düşündüm sildim yine yüklüyorum

Kolsuz21905

Kolsuz21905

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Kapsülü açmak istediğimde bir sorun oluşuyor ve devam edemiyorum nedeni nedir acaba

D

Demiron

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
drive linklerinin yenilenme vakti gelmiş . 😇

W

wtfvito

Kayıtlı Üye
Kredi
0$

IDKfQt.jpg
Yüzünde dövmeler olan kadından mı bahsediyorsun ayrıca benim bitirdiğim son en iyi 2.son mu oluyor

SworD

SworD

Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
1$
Yüzünde dövmeler olan kadından mı bahsediyorsun ayrıca benim bitirdiğim son en iyi 2.son mu oluyor
''Lexa'' dövmeli olan uzaylı değil o bir insan ve kendisi sadece suikastçıdır. Gemiden sorumlu olan android ''Ruby'' yerine geçen uzaylı kadından bahsediyordum.Hayır en iyi 3.son oluyor. Geri kalmış bir toplum ve gezegende yaşamak iyi bir son olmaz.Tabi bu kişinin beğeneceği hangi son ise o favori sondur.

4

4grudi

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunun sonunda herkes yeni bulduğumuz gezgende kalmaya karar veriyorlardı galiba yapılabilecek en iyi sonu yapmışım.

Üst Alt