Forgotten Paradise Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Forgotten Paradise Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
v.Final
VaKaR53

VaKaR53

Kayıtlı Üye
Kredi
2$
Oyuna giriyorum kullanıcı adı şifre yazıp giriş yapa basınca atıyor neden

A

Aydankacanada

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
hikayesi falan çok kötü bence her muhabbet yatağa gidiyor, sahnelerinide beğenemedim açıkcası yarım bıraktım

Leão Frosty

Leão Frosty

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun ( VN ) mi yoksa ( Sandbox ) mu

İ

İnanbilmiyorum

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Kutsal Serdar ortaç büyülerini beklemiyordum ahhahahahah

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-06-10-01-22-58-798_forgottenparadise.adultoyunceviri.com.jpg
    Screenshot_2024-06-10-01-22-58-798_forgottenparadise.adultoyunceviri.com.jpg
    799.3 KB · Görüntüleme: 22
İ

İnanbilmiyorum

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Gerçekten hikayesi, sahneleri ve en önemlisi farklı sonlarıyla diğer yapımlara nazaran, bir seçimin bambaşka bir sona ulaşması seçimleri önemli kılıyor. Oyunu bitirseniz bile farklı seçimler ile yeni bir oyunmuş gibi devam edebilirsiniz. Ve bazı sahnelerde çevirmen arkadaşlarımızın yaptığı eklemeler .d oyunu özel ve güzel kılıyor, tavsiyelerimle keyifli oynamalar...

Üst Alt