CumaLee
Yazılımcı
Rica ederim.Teşekkür ediyorum cevabınız için
Rica ederim.Teşekkür ediyorum cevabınız için
Oyun şu anda betada olduğu için göremiyorsunuz.Üye olmama rağmen indirme yapamıyorum sebebi nedir?
Dün 1-2 saat vakit geçirdim ama pek bir şey göremedim.Güncelleme ile kaç dakikalık bi oynanış eklendi
Görevin devamı yok malesef.En son başkanın rakibine gidicektik onun devamı mi geliyor
Yapımcı sadece Melissa karakteri ile sahne koymuş.Kolay gelsin sitenizden 12.3 indirdim sonra 13.2 diye bunu indirdim ikisi de aynı :S
Oyunu burdan tekrar indirmeniz gerekiyor.Oynanış güncellemesini android de nadıl yapıyoruz
Dikkatli basınız öyle olmaması lazım yanlış yere tıklıyorsunuz büyük ihtimalle.Oyunda bir hata var motele afiş asmak için gidiyorum panoya basıyorum ara sokağa gidiyor tek bende mi bu
Ok işaretinin altında dikdörtgen bir pano gibi bir şey var ona bir çok defa basmayı denedim olmuyor ben yanlış yere mi basıyorum yoksa başka bir sorun mu var anlayamadimDikkatli basınız öyle olmaması lazım yanlış yere tıklıyorsunuz büyük ihtimalle.
Güncelleme geldiği zaman tekrardan sitemizden yüklemeniz gerekiyor.Guncelleme nasil yapiliyo
Kayıt dosyanız varsa başlamazsınızYani indirdigimde bastan baslamiyoruz deme