M
med37
Destekçi Plus
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Adamsın mod baya ilgilisiniz buradaki insanlara karşı teşekkür ederimYapımcı sadece Melissa karakteri ile sahne koymuş.
Adamsın mod baya ilgilisiniz buradaki insanlara karşı teşekkür ederimYapımcı sadece Melissa karakteri ile sahne koymuş.
halen açık değil kardeşim yama istiyor oyun.Aga Melissa karakterinde gece odasındaki yapabileceklerimiz sadece [UYU ve MEME] mi alttaki 3 seçenek hala açılmadı mı yoksa ben mi açamadım tşkler devamınıda bekliyorum oyunun
Ana menüye dön baştan başlat menü sekmesi içinde karakterlere konusmaya tıklailk günün gecesi uyumuyor. Eve yeni geldim daha yorgun değilim falan diyor. Takıldım kaldım
Bu yama cıkma tarihi bellimi 2 kez oynadım kısa süre içinde fazla bir içerik yoktu top listeye giricek bir oyunhalen açık değil kardeşim yama istiyor oyun.
hayır final sürüm oldugun da paylaşırlar ama dediğin gibi çok iyi oyun böyle bir yaşantı olacak daha ne isteriz .dBu yama cıkma tarihi bellimi 2 kez oynadım kısa süre içinde fazla bir içerik yoktu top listeye giricek bir oyun
Simdi baktimda diger oyunlarin var ama bu oyunun yok nasıl atilabilir icineKayıt dosyanız varsa başlamazsınız
Kayıt dosyaları nereye atılır?
Android -> Data -> AdultOyunCeviri -> (Oyun İsmi)
İndirdiğiniz zaman otomatik olarak kendisi oluşturuyor zaten olması lazım.Simdi baktimda diger oyunlarin var ama bu oyunun yok nasıl atilabilir icine
Evet güncellenmiş hali.Admin bu guncellenmiş halimi
Nasıl indirligyoMilfy City ile benzerliği dikkat çekiyor, oynamanızı tavsiye ederim.
Konularda bulunan linklerden indirebilirsiniz.Nasıl indirligyo
Net bir tarih yok.yeni sürümü ne zaman gelir bi bilginiz varmı ?
Saunada yerdeki düzensiz eşyaları toplayıp o an kim bakıyorsa onunla konuşun o şekilde kazanabilirsiniz.Oyunda para nasıl kazanılıyor ?