X
Xxxnn
Kayıtlı Üye
Çözümledim teşekkürlerBu oyun ingilizce olduğu için şifre istememesi gerekiyor.
Çözümledim teşekkürlerBu oyun ingilizce olduğu için şifre istememesi gerekiyor.
- Önce APK'yı kurup oyunu açın giriş yaptığınız her zamanki ekranı gördüğünüzde oyunu kapatın.Bu 3 bölüm nasıl yükleniyor ya not defterindeki gibi yaptım olmuyor bi yardimci olsanız
Şu an yorum yaptığınız konu oyunun ingilizcesine ait. Oyunun türkçesini indirdiğinize emin misiniz?2 bölümü bitirmeden 3 bölümü yüklesem hata ondanmi veriyor çünkü her dediğinizi yaptım APK 2 tane çıkıyor hangisi yuklenecek
Direkt oyuna girişte mi atıyor yoksa oyunun bir kısmında mı?Merhaba 1. Bölüm ve 2. Bölümu denedim oyundan atıyor 5sn sonra android 11 8gb ram 8cekirdek
Giriş ekranı mı yoksa oyun içi mi?Merhaba 1. Bölüm ve 2. Bölümu denedim oyundan atıyor 5sn sonra android 11 8gb ram 8cekirdek
Oyuna giriyor oyuna baslat dedikten 5snaniye sonra atıyor oyun kapanıyor yaniDirekt oyuna girişte mi atıyor yoksa oyunun bir kısmında mı?
İnternet bağlantınızda bir sorun olabilir. Eğer yurtdışında iseniz VPN ile Türkiye'ye bağlanın. Veya başka bir internet ile deneyin.Oyuna giriyor oyuna baslat dedikten 5snaniye sonra atıyor oyun kapanıyor yani
Android'de oynuyorsanız:Oyuna giriyor oyuna baslat dedikten 5snaniye sonra atıyor oyun kapanıyor yani
Dediklerini yaptım ama olmadı aynı hata devam ediyor bir kere telefin bile yeniden başladı bide şöyle bir hata cikti. Resim Yükle, Hızlı Resim Paylaş - resimyukle.ioAndroid'de oynuyorsanız:
Data/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.
Bu işlem tüm kayıtlarınızı silecektir bu yüzden klasörleri silmeden önce sadece uygulama verilerini temizlemeyi deneyebilirsiniz. Olmazsa eğerkayıt-dosyalarınız kanalını kullanabilirsiniz. Aksi bir durum olması halinde bana bildirin.
Oyunda şifrenizi girdikten sonra mı bu hatayı alıyorsunuz?Dediklerini yaptım ama olmadı aynı hata devam ediyor bir kere telefin bile yeniden başladı bide şöyle bir hata cikti. Resim Yükle, Hızlı Resim Paylaş - resimyukle.io
Oyun açılıyor ondan sonra oyuna başla diyorum bir 3 5 saniye sonra oyun kapanıyorOyunda şifrenizi girdikten sonra mı bu hatayı alıyorsunuz?
Fashion Business genel olarak problemli bir oyun. Bazı cihazlarda sorunsuz açarken bazılarında çok sorun çıkartıyor aynı sizde olduğu gibi.Oyun açılıyor ondan sonra oyuna başla diyorum bir 3 5 saniye sonra oyun kapanıyor
Yazılımcımıza bildiriyorum en kısa sürede geri dönüş yapacağım.Dediklerini yaptım ama olmadı aynı hata devam ediyor bir kere telefin bile yeniden başladı bide şöyle bir hata cikti. Resim Yükle, Hızlı Resim Paylaş - resimyukle.io
Tessekur ederim iyi günlerlegolass Yazılımcımız buna bir şey yapılamayacağını ve tamamen oyundan kaynaklı bir sorun olduğunu söyledi.
Rica ederim iyi günler.Tessekur ederim iyi günler