Türkçede 2. sezon tammıydı burdan 2. sezonu indirmeye gerek varmı direk 3. sezona mı geçilmeli ?Geri dönüşünüz için teşekkürler. En kısa zamanda linkler yenilenecektir.
Türkçede 2. sezon tammıydı burdan 2. sezonu indirmeye gerek varmı direk 3. sezona mı geçilmeli ?Geri dönüşünüz için teşekkürler. En kısa zamanda linkler yenilenecektir.
Türkçeyi bitirdimde 3. sezon olarak geçmio o yüzden sorduydum ingi 3.sezon olarak geçio gerçi indirip baktım türkçeyle aynı başlangıç bi intikam yolu açıktı yabancıda sanırım o yeni geldiSimurq 2. Sezon yapımcı tarafından hala güncelleme alıyor. Belli bir yere kadar Türkçe çevirisi var.
O konuda bilgim yok. Discord sunucumuza katılarak bilgi alabilirsin.Türkçeyi bitirdimde 3. sezon olarak geçmio o yüzden sorduydum ingi 3.sezon olarak geçio gerçi indirip baktım türkçeyle aynı başlangıç bi intikam yolu açıktı yabancıda sanırım o yeni geldi
Editöre iletildi düzeltilecektir, Teşekkürler.3. sezon windows linkleri kırık
Yapımcının koyduğu indirme bağlantılarını koymaya çalışıyoruz. Alternatif indirme bağlantısı eklerse, bizde sitemizde ekleriz.başka bir tane daha indirme bağlantısı koysanız
Erişim ayında paylaşılan içeriklere taşındı konu.Türkçesi vardı bunun bulamadım yardımcı olun pls
ne zaman herkese açılır tahminiErişim ayında paylaşılan içeriklere taşındı konu.
Türkçe oyunlar erişim ayı ile birlikte toplam 60-70 gün arası betada kalacaktır.ne zaman herkese açılır tahmini
Var ama herkese açık değil dostum bende bekliyorum en kisa zamanda erişime açılır insallahepisode 1 - 2 türkçe yaması var mı acaba
Evet var. Buraya Tıklayarak ulaşabilirsiniz.episode 1 - 2 türkçe yaması var mı acaba
Yapımcının yayınladığı port hatalı olduğu için kaldırıldı.Sezon 2 nin neden Android'i yok
Anladım teşekkürlerYapımcının yayınladığı port hatalı olduğu için kaldırıldı.
Bu oyun ingilizce olduğu için şifre istememesi gerekiyor.Sayfaya girdiğim ki şifre ile oyuna giremiyorum yardım pls