Gerçekten bu sorundan dolayı çok kez silip yine yükledim şu oyuna bakın artıkAndroid için bölüm 3 u düzeltin artık oynayamaiyoruz oyunu kuramuyoruz oyunu çıkart dediğimde bütün dosyalar teker teker çıkıp her yere saçıldı galerimde 12 bin resim oldu saatlerce uğraşıp zarzor sildim
Türkçe yokDikgames sitesinde bölüm4 v8 var ücretsiz
Nasıl yok oyunun menüsünde türkçe seçim var daha yeni indirdimTürkçe yok
Nasıl var ya bana ss atabilir misin 5 dil vardı sadece Türkçe yokNasıl yok oyunun menüsünde türkçe seçim var daha yeni indirdim
Bendede bu sorunu veriyoroyuna girerken gerekli izinler verilmedi diyip ekrandan atıyor ne yapmam gerekiyor
beyler oyun hata veriyor açılmıyor TURBO.NET hatası bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim
Bilgisayarınız Win 11 mi? Eğer öyleyse muhtemelen son güncellemeler sonrası oluşan hatayı alıyorsunuz. Çözüm içinBendede bu sorunu veriyor
Kanka çözümünü buldun mu barioyuna girerken gerekli izinler verilmedi diyip ekrandan atıyor ne yapmam gerekiyor
Bu problem Android 13 ve üstünde yaşanan bir problem. Discord sunucumuza gelip videolu çözümünü bulabilirsiniz.Gerekli izin verilmedi hatası veriyor ve oyun açılmıyor
Not : tüm dosyalara erişim iznini açmama rağmen aynı
Discord linkini atabilir misinizBu problem Android 13 ve üstünde yaşanan bir problem. Discord sunucumuza gelip videolu çözümünü bulabilirsiniz.