R
bu oyunun güncellemelerini çıkartmayacağız artık demişlerdi kararlarını değiştirdiler mi bilmiyorum ama sanmıyorum da.3. Bölüme hiç güncelleme yeni sahneler falan geldi mi yada 4. Bölüm ne zaman çıkıcak
Bölüm 4 çıktı yabancı sitelerde var Türkçe dil desteğide var ama hala bitmedi oyun v8de güncelleme alıyor3. Bölüme hiç güncelleme yeni sahneler falan geldi mi yada 4. Bölüm ne zaman çıkıcak
Türkçe dil desteği nerede var acaba?Bölüm 4 çıktı yabancı sitelerde var Türkçe dil desteğide var ama hala bitmedi oyun v8de güncelleme alıyor
Başka sitelerin reklamını yapmak yasak mı bilmiyorum ama nereden ulaşabilirim decent monkey in kendi sayfası(patreon) dışındaBölüm 4 çıktı yabancı sitelerde var Türkçe dil desteğide var ama hala bitmedi oyun v8de güncelleme alıyor
Oyunun kendisinde türkçe dil desteği yabancı sitelerdende indirsen türkçe dili seçebiliyorTürkçe dil desteği nerede var acaba?
Dikgames sitesinde bölüm4 v8 var ücretsizBaşka sitelerin reklamını yapmak yasak mı bilmiyorum ama nereden ulaşabilirim decent monkey in kendi sayfası(patreon) dışında
Sitenin linkini atabilirmisinDikgames sitesinde bölüm4 v8 var ücretsiz