Son Konular
Hayatımda bu kadar yoran bir oyun görmedim. Her şeyi tekrar tekrar yapıp duruyorsunuz aynı gün içinde yapamadığınız için gidip uyuyup uyanıp elbiselerinizi giyip tekrar tekrar yapmanız gerekiyor. Oyun çok güzel olabilecekken gerçekten insanı bezdiriyor sabredip ilerleyenlere helal olsun. Bir de bazı şeyleri belirli günlerde yapmanız gerekiyor. Cuma kiranı öde Cumartesi başka birine para öde. Perşembe günü ikili direk dansı yap. Çarşamba günü fotoğraf çekil vs. Gerçekten hem takip etmesi hem de sürekli ilerlemek çok yorucu. Yorduğu kadar güzel sahne gösterse bir şey demeyeceğim ancak çalış çalış saatler sürüyor. Bari oyunda hile menüsü olsa da üçerli beşerli görevleri aynı anda tamamlasak. Örneğin sokakta birine direk dansı yapmanız gerekiyor ama illa 3 defa yap diyor ve aynı gün aynı kişiye 3 defa dans edemiyorsun ertesi günü beklemen gerekiyor.
Üçüncü bölümün Android versiyonunu kurulum talimatlarına harfiyen uyarak ayrıca kurmak gerekiyor. 'Gerekli izinler verilemedi.' şekilde bir hata vermediği sürece 'Clone App' gibi uygulamalarını kullanmana gerek yok.Ne yaparsam yapayım 3. Sezonu indiremiyorum clone app uygulamasını da denedim. Adımları takip edip yaptığım halde olmuyor android deyim oyunu çıkart demem mi lazım yüklendikten sonra (ona iptal diyip işlemi yapıyordum)
Reklamdaki bir dosyayı indirmiş olabilirsin, kurmadan direkt silmeni tavsiye ederim. Oyuna ait rehberin PDF'ine Discord sunucumuzdan ulaşabilirsin.rehber indirmke istediğimde oyun aktivatörü diye saçma sapan bir şey indi sadece rehber okumak istiyorum neden bir rehber için .exe dosyasına ihtiyaç var ki ?
Sanırım tam ekranda açınca açılıyor.2. Bölümü yükledim oyunu açtım giriş yaptıktan sonra adult oyun çeviri ekranında kalıyor oyuna giriş yapamıyorum (kullanıcı adımda türkçe karakter yok ve 1. Bölümü sorunsuz oynadım)