Discord sunucumuza katılarak, #Hatalar kanalına hatanın ekran görüntüsünü atabilirsin.Bir yerden sonra 2. Bölümde sorun çıkıyor görevler kısmını açtırmıyor. Çözümü anlatabilecek var mı?
Maalesef herhangi bir bilgi yok. Oyunun hikayesi falan değiştiği için ve uzunluğu arttığı için Türkçe çevirisinin gelme olasılığı oldukça düşük gibi görünüyor.EP3 V6 sürümü patreonda çıkmış. Türkçe ne zaman çıkar?
Neden ?Yani torrent olmuyor mu acaba? indirmekte çok ciddi sıkıntılar yaşanıyor.megada kota dolu gdrive kota dolu vs...Şu anlık gördüğünüz alternatifler sitelere yükleme yapıyoruz ilerde yeni indirme siteleri gelebilir.
Maalesef Torrent ile indirme şu an mümkün değil. Mega'da kota doluyorsa, Modem resetleyin. Kaldığınız yerden indirmeye devam edebilirsiniz. GDrive sorunu için ise, son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.Neden ?Yani torrent olmuyor mu acaba? indirmekte çok ciddi sıkıntılar yaşanıyor.megada kota dolu gdrive kota dolu vs...
Bu yorumdan sonra ne değişti de yapımcıyı dövmeye karar verdin dcdeaçıkcası ben çok sevdim kadın başrol sevenler oynamalı diye düşünüyorum sevmeyenler de boş ön yargıyı bıraksın arada bir değişiklilik iyidir
Çevirmenlerin gözü korkuyor çevirmeye Gerçekten arkaplanda uğraştırıcı, kanser eden kodlaması ve dosyaları olan bir oyun. Uğraşmalarına değmesi için bekliyorlar büyük ihtimalEP3 V6 sürümü patreonda çıkmış. Türkçe ne zaman çıkar?
Kadın Mc olan oyunlar daha az oynanıyor bu bir gerçek ama azımsanmayacak kadar da popüler. Oyunun hikayesi, çeşitliliği, sunumu ve görev dizaynı ile Türünün en iyi oyunu diyebiliriz. Hiçbir emeğin yazık olduğunu düşünmüyorum.Basrol kadin oldugu oyunlari hic sevmiyorum kime yapilio seven varmiki bole oyunu anlamiyorum yazik olmus onca emege
Başrolü kadın olan Hard Exam var fakat Türkçesi bu sitede mevcut değil. İlerleyen zamanda Türkçe' ye çevirirler herhaldeönericeğin var mı oyun benzeri bunu oynarsam bundan sonra falan bakayım, kriter de belirtebiliyorsak bu kadar başroldeki kız karakterin yok edilmediği diyeyim :d
Türkçe sürümünün, şu aralar güncelleneceği pek olası değil gibi gözüküyor. Yapımcının hikayeyi değiştirmesi bu duruma engel oldu maalesef.abi baya sürüm çıktı güncelleme gelebilir bence