Bütün mekanları dolaş oteli spor salonunu vs. daha sonra kıyafet mağazasına gir. Kıyafet kabininde kalabiliyorsun. Gece yarısı kalkıp kasanın oradan çikolata var onu yiyip tekrar yatHocam özgürlüğe kavuştuğumuz ilk gecede nerde kalacağız orda tıkandım
yatacak yer evin neresinde tam olarak bulamadım ben ?Monicaya hizmetçi oluyor yatacak yer bulmamız isteniyor. yatacak yer buldukdan sonra kıyafetleri çıkarıp yatağa gidiyorum uyu diyorum ve ekran yavaşca kararıyor ve öylece bekliyor müzik devam ediyor fakat görüntü gelmyior sebebi ne olabilir.
Ayrı ayrı indirmeniz gerekiyor 0.18'i indiriniz.1 ve 2 . bölümü tek partta indirme şansımız var mı? Yoksa 1. bölüm ve 2. yi ayrı ayrı indirmemiz mi gerekiyor? eğer ikisini ayrı ayrı indiriceksek 0.16 ile 0.18 in farkı var mı? hangisini indirmeliyim help pls
Baya uzun zaman oldu oynamayalım ama hatırladığım kadarıyla evin bodrum katında bi yerlerdeydi.yatacak yer evin neresinde tam olarak bulamadım ben ?
Evin bodrum katına gideceksiniz, havuz ve wc olan yeremonicanin hizmetci olduğu bölümde yatağa git diyor hangi yataktan bahsediyor yardım edermisniz ?
Tarih veremiyoruz.Yeni bölüm ne zaman Türkçeye çevirilecek
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Bölüm 2-2 de paket ayrıştırma hatası alıyorum 3 linkide denedim cihazda 15 gb boş alan var yardımcı olur musunuz
Geri alma olayı yok2. Bölümde geri alma vs butonları yok mu yoksa benim mi oyunum bozuk
İlk bölümde olup 2. bölümde olmamasıGeri alma olayı yok