MRainb0w
Yetkili
Türkçe olarak yeni sürüme güncellemesinin net bir tarihi yok maalesef.Yeni güncelleme ne zaman gelecek acaba
Türkçe olarak yeni sürüme güncellemesinin net bir tarihi yok maalesef.Yeni güncelleme ne zaman gelecek acaba
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.jane ile sözleşme imzalıyorum restoranda yemek ye yeri geliyor onun için yönetici ile konuşmam lazım fakat benim karakter konuşmuyor ne yapmam lazım acaba
Çok sağol ya siz de olmasanızBiz moderasyon ekibi olarak onları kaldırıyoruz.
oyunun böyle ilerleyeceği vahiy inmiyor masum görünüyordu değişti. seni niye geriyo aynen boş yapmışım boşum ben bak dalgana Herkes çok gergin memleketteKardeşim madem güzel ahlaklı şeyler istiyorsun böyle bir oyunda ne işin var. Kusura bakma da çok kaliteli boş yapmışsın be.
Yapılacaktır.İyi günler oyunun 3. sezon çevirisi yapılıcak mı?
Episode 2 Bölüm 1 indirdim kurarken uygulama indirilemedi hatası alıyorum bir çözümü var mıdır?Yapılacaktır.
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Episode 2 Bölüm 1 indirdim kurarken uygulama indirilemedi hatası alıyorum bir çözümü var mıdır?
Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.admin link i yenle kota aşımı diyor