ReckyRey
Doğasever
Rica ederim.teşekkürler
Rica ederim.teşekkürler
hocam save indirdim ama save i nereye atıyoruz exe olduğu içn oyun bulamadımAdult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki kayıt dosyalarınız kanalından kayıt dosyası bulabilirsiniz.
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.hocam save indirdim ama save i nereye atıyoruz exe olduğu içn oyun bulamadım
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.biri yardım edermi görev vermiyo diyo bu sürümün sonu diye uyarı yazıyo altta görevde kalmadı napıcam en baştan başlasammı bilen varsa yazsın
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki hatalar kanalından destek alabilirsiniz.Oyun geri atıyor açar açmaz
Alternatif linkleri denediniz mi ?oyun indirmeye giriyorum dosya yok diyor yada hata veriyor nedeni nedir acaba yardımcı olurmusunuz
evet denedimAlternatif linkleri denediniz mi ?
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki hatalar kanalından destek alabilirsiniz.Oyun bi türlü açılmıyor.İlk açmaya çalışınca oyunu geri al yoksay aç vs. yazan ve bir sürü yazı olan bi pencere çıkıyor yoksay dediğimde giriş ekranı geliyor ama kullanıcı adım ve şifrem doğru olduğu halde bana internetin yok veya k.adın -şifren hatalı diyor sebebi ne acaba ?
Siteye üye olmaz isen en fazla 500 mb olanı indiriyor sanırım,üye olup oturum açıkken indirirsen 1 veya 1,5 gb a kadar indiriyor sonrasında paralı istiyor.Mega dosyasının yenilenmesini talep ediyorum, indirirken çok sayıda duraklıyor hatta indirmiyor..
bugün içerisinde yenilenirse oyunu türkçe oynamak isterim.
Yakın süre içerisinde güncellenir, zaman belli değil.V0.30 güncellemesi geldi. Ne zaman Türkçe'ye çevirirsiniz
izin ver tuşuna bastıktan sonra karşınıza çıkan pencerede engelle tuşuna basın linke yönledirileceksiniz.İndirmek için beni sayfaya yönlendirmesi gerekirken izin ver yazan bir sayfaya yönlendiriyor bu her oyunda olmaya başladı sebebi nedir
Teşekkür ederimizin ver tuşuna bastıktan sonra karşınıza çıkan pencerede engelle tuşuna basın linke yönledirileceksiniz.