Discord Sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.bu kız kardeslerle alakalı 3-4 görev gelmis güncellemeden sonra ama ilerlemiyolar hic bir sekilde yani evde bi sey yok kafede bi sey yok bi fikri olan var mı
Aynılar.Birşey soracağım yeni üyeyim de bu oyunlarda mobil ve pc arasında farklılıklar varmı yoksa hepsi aynıymı yüksek boyut farklarından dolayı soruyorum da.
İçerik olarak hiçbir fark yok.Birşey soracağım yeni üyeyim de bu oyunlarda mobil ve pc arasında farklılıklar varmı yoksa hepsi aynıymı yüksek boyut farklarından dolayı soruyorum da.
Bizimle bir alakası yok başka bir tarayı ile deneyiniz.Sadece False Hero'da indirme sorunu yaşıyorum. Gdrive ve cloud ile tam 3.4 GB oluyor ve 'Ağ Hatası' veriyor. Bilginize.
Şuan güncelleme ile alakalı bir bilgi yok bizde...Ya ekstra olarak bi sekreter ile sahne gelmiş güncellemeyi resmen boşuna bekledik. İkizlerle sahne yok evde ki kızla yokkk sarı kafa ve annesiyle de yok. Ne zaman gelecek yeni sürüm
Ana karakter erkek ismi Sebastien oyunun yapımcısı öyle bir seçenek eklemediği için isim koyamıyorsunuz karakterlere.bu oyunda ana karakter kim ya erkek karakter olması gerekmiyor mu 10 dakika geçti daha ortada ana karakter yok kimseye de isimverebilmiş değilim ne saçma oyun bu ya
peki kardeşim gelen seçeneklerde hangisini seçiyoruz parantez içinde olanları mıAna karakter erkek ismi Sebastien oyunun yapımcısı öyle bir seçenek eklemediği için isim koyamıyorsunuz karakterlere.
Hangisini isterseniz seçebilirsiniz.peki kardeşim gelen seçeneklerde hangisini seçiyoruz parantez içinde olanları mı