Jupiter
Doğasever
Şu anda herkese açık durumda.Bir kaç kişi ücretlimi diye sormuş ben bugün indirdim umarım ucretli değildir bi bilginiz varmı
Şu anda herkese açık durumda.Bir kaç kişi ücretlimi diye sormuş ben bugün indirdim umarım ucretli değildir bi bilginiz varmı
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla!Oyuna giriş yaptiktan sonra oyundan atiyor yardimci olurmusunuz?
En kısa sürede düzeltilecektir.Doktor... Oyun tam açılacak iken oyundan atıyor.
Jüpiter yeri, zamanı ve uygunluğu şüpheli bir gönderme olacak ama profil gif'finiz harikulade.. ,Şu anda herkese açık durumda.
Teşekkür ederim.Jüpiter yeri, zamanı ve uygunluğu şüpheli bir gönderme olacak ama profil gif'finiz harikulade.. ,
oyun daha devam edıyor okadar uzun degıl acık dunyası vra cerezlık gıbı oyna eglenırsınmilf ctiy tarzı bbir oyun mu yoksa uzun uzun diyaloglu dizi gibi bir oyun mu ?
Ana karakter erkek.bu oyunda ana karakter kadın mı tam anlayamadım
tesekkür ederimAna karakter erkek.
Rica ederim iyi oyunlar.tesekkür ederim
Forumda Oyun Güncellemeleri kismindan süreç hakkinda bilgi alabilirsin oyunun guncelleme tarihi belli degilYeni güncelleme ne zaman gelecek acaba
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki kayıt dosyalarınız kanalından kayıt dosyası bulabilirsiniz.bu oyun için savegame kaybetim. yenisi çıkmadan elinde herşeyi açılmış bir savegame olan upload yapabilir mi ?
teşekkürlerAdult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki kayıt dosyalarınız kanalından kayıt dosyası bulabilirsiniz.