randlest Net bir tarih veremiyoruz. Türkçe oyunların güncelleme gelme sırası ilgi ve alakaya göre.Artık bunada gelsin birşeyler öldü oyun
Net bir tarih veremiyoruz. Türkçe oyunların güncelleme gelme sırası ilgi ve alakaya göre.devamı ne zaman gelecek?
Merak ettiğin buysa, oyunun içerisinde şantaj ve aldatma gibi konular bulunuyor. Oyunun tüm konularına da indirme linklerinin üstündeki 'Oyun Konuları' kısmından bakabilirsin.Bu oyunda bizimi düdüklüyolar
Bol skiş sahnesi olan bir oyun yok mu acaba?Oyunların testini yapıyoruz, yazım hataları ve anlam bozukluklarını düzeltiyoruz. Bu sürece dahil olmak isterseniz Mağazaya göz atabilirsiniz.
Oyuna girdiğimde giriş yap tuşu çalışmıyor, başka oyunlarda sorunsuz giriyorum ama bu oyunda çalışmıyor benimle alakal mı yoksa oyun mu bozuk
Teşekkürler VPN açınca düzeldi, ama diğer oyunlarda böyle bir sorun yaşamamıştım bu oyun ile ilgilimi ?Eğer giriş yap tuşuna bastığınız halde bir teki alamıyorsanız; internet bağlantınızın açık olup olmadığından emin olun. Eğer bağlantınız olduğu halde bir tepki yoksa VPN kullanmayı deneyin (UrbanVPN indirip Türkiye'ye bağlanabilirsiniz tavsiyemiz budur) veya başka bir ağa bağlanın.
Eğer giriş yaparken bilgileriniz doğru olduğu hatalı giriş bilgileri yazıyorsa; kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olup olmadığını kontrol edin, eğer varsa bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak değiştirin. Daha sonra giriş yapmayı deneyin.
Rica ederim ara ara bu hatalar oluyor çoğu oyunda.T
Teşekkürler VPN açınca düzeldi, ama diğer oyunlarda böyle bir sorun yaşamamıştım bu oyun ile ilgilimi ?
Aşağıya bıraktığım konudaki adımları izlemen yeterli.Abi linki açamadım bu ne ya
Erkek olması lazım.ana karakter kız mı erkek mi
erkek. Sebastian adlı bir psikologu kontrol ediyoruzana karakter kız mı erkek mi
Şu anda ikisini birden portlayamıyoruz, ikisinden birini seçmemiz gerekiyordu. Android oyuncusu daha fazla olduğu için ve PC üzerinden Bluestacks ile Android sürümünü oynayabildiğiniz için Android versiyonunu çıkarmayı seçtik. Önümüzdeki 4-5 gün içinde 3-4 Türkçe oyun daha yayınlıcaz. Ondan sonra Türkçe oyun yayınlamaya biraz ara verip, tüm oyunların PC sürümlerini 1-2 gün içinde çıkartıp yayınlıcaz. Yani PC sürümü yapması, Android'e göre daha kolay.birader şu pc linklerini ekleyin artık ya. 4 tane oyun var sadece birinde pc linkleri var. herkes telefondan oynamıyor oyunu.