ErkekBaşrol kadın mı ?
Daha gelmedi.yeni surum geldimi uzun zamandir takip etmiyorum
NTR genelde tercihe bağlı oluyor.Yine mi ntr yav nedir bu ntr sevdası arkadaş
bu soruma cevap alamadım ama biri yardımcı olabilecek mi? Lunaeloyunda hiç sahne yok sanırım. sadece diyalog gibi duruyor doğru mu ?
Hayır, oyunda sahne var çünkü oyunun konularında belirtilmiş.bu soruma cevap alamadım ama biri yardımcı olabilecek mi? Lunael
Oyunda sahne mevcut. Ama az.bu soruma cevap alamadım ama biri yardımcı olabilecek mi? Lunael
Türkçe oyunlarımızdaki tüm google drive linklerimiz bir nedenden dolayı kullanılamıyor. Yenilenmeyecekte, bu yüzden alternatif linkleri kullanmaktan başka çareniz yok.google drive linkleri genellikle kırık sitenizde bir sürü oyunda bu böyle bilginiz olsun farlı linkler koymanız çok güzel fakat google drive da hız lımıtı yok daha etkılı mega veya cloud da hız limiti var iyi forumlar
GDrive linklerinde genel olarak bir problem var onları tek seferde değiştirmemiz mümkün değil. Mega ve Cloud'da hız sınırı yok. Mega'da sadece kota problemi var. Tarayıcı üzerinden indirme yapıyorsanız o yüzden dolayı hız konusunda problem yaşıyor olabilirsiniz bununda önüne geçmek için IDM veya FDM kullanmalısınız.google drive linkleri genellikle kırık sitenizde bir sürü oyunda bu böyle bilginiz olsun farlı linkler koymanız çok güzel fakat google drive da hız lımıtı yok daha etkılı mega veya cloud da hız limiti var iyi forumlar
IDM ile sorun çözülüyorsa kullanıyım teşekkürler bilgi için 500 mb/s internetım var mega yada clouda girince 4-5 mb hızla ındırıyor sınır bozucu çok teşekkürler hızlı yanıt içinGDrive linklerinde genel olarak bir problem var onları tek seferde değiştirmemiz mümkün değil. Mega ve Cloud'da hız sınırı yok. Mega'da sadece kota problemi var. Tarayıcı üzerinden indirme yapıyorsanız o yüzden dolayı hız konusunda problem yaşıyor olabilirsiniz bununda önüne geçmek için IDM veya FDM kullanmalısınız.
IDM ile sorun genelde çözülür mutlaka deneyiniz.IDM ile sorun çözülüyorsa kullanıyım teşekkürler bilgi için 500 mb/s internetım var mega yada clouda girince 4-5 mb hızla ındırıyor sınır bozucu çok teşekkürler hızlı yanıt için
IDM ile hiç bir problem yaşamazsınız. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.IDM ile sorun çözülüyorsa kullanıyım teşekkürler bilgi için 500 mb/s internetım var mega yada clouda girince 4-5 mb hızla ındırıyor sınır bozucu çok teşekkürler hızlı yanıt için