Dün bir problem yoktu ama şimdi ben de indiremiyorumSQLSTATE[HY000] [2002] Bağlantı reddedildi
Bu hatayı alıyorum linke giremiyorum ne yapmam lazım
Sende de mi aynı hatayı veriyor ?Dün bir problem yoktu ama şimdi ben de indiremiyorum
Hayır, ana karakter erkek.Ana karakter kadınmı
Data/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.Merhaba 0.35 sürümü yüklüydü şimdi 0.37yi indirdim. Kullanıcı adı ve soyadımı girdiğimde oyundan atıyor bu sorunu nasıl çözebilirim? (Android kullanıyorum)
Çok teşekkür ederim hizli dönüşünüz için.Data/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.
Bu işlem tüm kayıtlarınızı silecektir bu yüzden klasörleri silmeden önce sadece uygulama verilerini temizlemeyi deneyebilirsiniz. Olmazsa eğer Discord sunucumuzdaki kayıt-dosyalarınız kanalını kullanabilirsiniz.
Linkleri geçmekte sorun yaşıyorsanız aşağıdaki adımları izleyiniz.Nasıl indirilir bilen varmı deniyorum olmuyor
Aylink ile alakalı genel bir sorun şuan bir sıkıntı görünmüyor tekrar deneyiniz.Ekli dosyayı görüntüle 9376linklere tıklayınca böyle oluyor sebebini bilen var mı
Şu anlık yapımcı tarafından çıkartılan yeni bir güncelleme bulunmuyor ve ne zaman gelir bilemiyoruz.selam dostlar bu oyuna bir güncelleme gelecek mi acaba bilen eden