Oyuna en son 18 Ekim'de güncelleme geldi. Siz ne zaman indirdiniz?Bu oyuna guncelleme geldı mı ben ılk halını ındırmıstım ?
Oyuna en son 18 Ekim'de güncelleme geldi. Siz ne zaman indirdiniz?Bu oyuna guncelleme geldı mı ben ılk halını ındırmıstım ?
ben ılk halını ındırmıstım ama gelen guncelleme bug fıx gıbı bırsey galıba hıkaye guncellemesı gelmemısOyuna en son 18 Ekim'de güncelleme geldi. Siz ne zaman indirdiniz
Hikaye güncellemesi geldi aslında... Fakat çok kısa bir güncelleme.ben ılk halını ındırmıstım ama gelen guncelleme bug fıx gıbı bırsey galıba hıkaye guncellemesı gelmemıs
kac saatlık bır guncelleme ve hangı karakterlere geldı bılıyor musunHikaye güncellemesi geldi aslında... Fakat çok kısa bir güncelleme.
Saat sürecek kadar uzun olmadığını biliyorum fakat içeriğini bilmiyorum.kac saatlık bır guncelleme ve hangı karakterlere geldı bılıyor musun
Güncellemer gelince mesela 0.2 sürüme 0.3 güncellemesi geldi eğer ki save almadıysanız oyunu baştan oynarsınızBu oyuna guncelleme geldı mı ben ılk halını ındırmıstım ?
Ekli dosyayı görüntüle 4480
Giriş yapa tıklayınca bu sorunu alıyorum sebebi nedir acaba
Evetinteraktifmi??
Erkek olarak oynuyorsun.Kontrol ettiğimiz karakter erkek mi kız mı
Serbest dolaşım mevcutoyun serbest dolaşım mı yoksa roman tarzımı
Oyuna herkes erişebiliyor. Hata vs. alıyor iseniz ekran görüntüsü atabilir misiniz?Erişimi nasıl açıcaz
Özür dilerim ücretli oyun indirmişim. Never back downOyuna herkes erişebiliyor. Hata vs. alıyor iseniz ekran görüntüsü atabilir misiniz?