K
Korkak
Kayıtlı Üye
Baska tarayicidan da denedim olmuyor
VPN açıksa kapatınız ve başka bir tarayıcıdan deneyiniz.
VPN açıksa kapatınız ve başka bir tarayıcıdan deneyiniz.
Net bir tarih yok.Betadan ne zaman çıkar
PüüNet bir tarih yok.
Betadan çıkış tarihleri hakkında net bir bilgi veremiyoruz.Betadan ne zaman çıkar
Tam olarak net bir tarih yok. 1 - 2 ay sürebiliyor.beta içerikleri 1 ayda bir mi betadan çıkıyor ?
Net bir tarih yok.beta içerikleri 1 ayda bir mi betadan çıkıyor ?
Eternum oyununun bulunduğu beta paketi mağazadan kaldırıldı. Bu yakında herkesin erişimine açılacak demek oluyor.Beta üyeliği nasıl alıyoruz? Beceremedim. Kaç para?
İlk olarak alacağınız paketin fiyatına göre kredi yüklüyorsunuz. Kredi 15 dakika içinde hesabınıza geçiyor. Sonrasında da mağaza da istediğiniz paketi alabilirsiniz.Beta üyeliği nasıl alıyoruz? Beceremedim. Kaç para?
Yakında herkes indirebilecek mi bu oyunu? 0.2 versiyonu oynamıştım. 0.3 cıkmıs devamını oynıcaktım ama erişime kapalıEternum oyununun bulunduğu beta paketi mağazadan kaldırıldı. Bu yakında herkesin erişimine açılacak demek oluyor.
Dediğim gibi mağazadan kaldırılmış, yakında herkesin erişime açılır. Bu sayede oynayabilirsiniz.Yakında herkes indirebilecek mi bu oyunu? 0.2 versiyonu oynamıştım. 0.3 cıkmıs devamını oynıcaktım ama erişime kapalı
Evet, oyun betadan çıkacak ama net bir tarih yok.Yakında herkes indirebilecek mi bu oyunu? 0.2 versiyonu oynamıştım. 0.3 cıkmıs devamını oynıcaktım ama erişime kapalı
Hikayesiyle ön yargınızı kırabilir.bu oyunu baya met ediyorlar
kore-japon anime tarzı grafikleri sevmesemde kesinlikle oynayacağım.