Otomatik devam eder 2.sezon olan oyun 1.nin save dosyasina gerek duymuyor oynayip devam edebilirsinSezon 1'i bitirdim. Sezon 2 indirip oynasam önceki oyunun 1.sezonun devamı mı gelecek?
pc içinse evet çıkar1. Sezonu indirdim ama dosyaya tıklarken çıkart diyor çıkartmam gerekiyor mu?
Telefon dan oynuyorum.pc içinse evet çıkar
.rar veya .zip olan yeri silip .apk yapTelefon dan oynuyorum.
Tamam saol.rar veya .zip olan yeri silip .apk yap
rica ederim iyi oyunlarTamam saol
Dostum Sorunu Çözdüysen Yardım Eder misin Aynısı Bende de Oluyor (discord kaydı oluşturdum ama 7 gün beklemek istemiyorum) Yardımcı Olursan Çok SevinirimMegan denen kiz yatakta kendini parmaklarken oyundan atiyor sorun ne
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki hatalar kanalından destek alabilirsiniz.2 ci sezonda hata alıyorum yardım edebilirmisiniz
Öneriniz İçin Teşekkür Ederim 2.Sezonunu Deneyeceğim.Oyun gerçekten hikaye ve oynanış olarak güzel. Herkesin oynamasını tavsiye ediyorum bir şans verin bence.
Hayır devamının ne zaman geleceğine dair bir bilgi yok.oyunun devamı ne zaman gelir var mı bir bilgi?
Discord sunucusuna katilip oyun guncellemeleri kismindan takip edebilrisin bir haber geldigindeoyunun devamı ne zaman gelir var mı bir bilgi?