Jupiter
Doğasever
Link yönlendirme sitesinde sorun var.3 indirme seçeneği de 404 found hatası veriyor düzeltme şansınız var mı yöneticiler?
Link yönlendirme sitesinde sorun var.3 indirme seçeneği de 404 found hatası veriyor düzeltme şansınız var mı yöneticiler?
Tamamdır Teşekkürler, acaba bende mi sıkıntı? diye düşünmeye başlamıştım Umarım en kısa zamanda düzelir sıkıntı çünkü oyunu merak ettim.Link yönlendirme sitesinde sorun var.
Rica ederim.Tamamdır Teşekkürler, acaba bende mi sıkıntı? diye düşünmeye başlamıştım Umarım en kısa zamanda düzelir sıkıntı çünkü oyunu merak ettim.
Discord sunucusuna katılıp yardım kanalından yardım alabilirsinİpucuna geliyorum 7 kişi var diyor ama bende şuan 6 karakter açtım sondakinde?? Var onu nasıl açıçam
Usta yazdım da dönüt alamadımDiscord sunucusuna katılıp yardım kanalından yardım alabilirsin
Bilen olmayabilir ben şahsen daha oyunu oynayamadim insallah en kisa sürede geçebilmen dileğiyleUsta yazdım da dönüt alamadım
AVM'ye gidip orada Sophie'yi bulacaksın. Ya Megan'ı takip et, ya da direkt öğleden sonra AVM'ye git.İpucuna geliyorum 7 kişi var diyor ama bende şuan 6 karakter açtım sondakinde?? Var onu nasıl açıçam
Sadece 1. sezonun Windows sürümü için olan Mega linkinde sorun var. Diğer linklerde bir problem yok. Onları kullanabilirsin.Linkler patlamış kontrol eder misiniz
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.oyun şifremi bilgilerimi girmeme rağmen yanlış şifre ve kullanıcı hatası veriyor nasıl düzeltebilirim ?
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Selam ben birinci sezonu bitirdiğimi düşünüyorum tüm karakterlerde diğerlerinde ilerle yada bitti yazıyor bende sezon ikiyi açtım fakat crash veriyo direk sezon 2den mi başlamalıydım oyuna baştan oynamak istemiyorum ne yapabilirim
Oyna çoğu kişi tavsiye ediyorTavsiye ediyor musunuz arkadaşlar?
İsmini bayadır duyuyorum ama hayal kırıklığına uğrarım diye düşündüğüm için indirmiyordum herneyse indiriyim birşey kaybetmemOyna çoğu kişi tavsiye ediyor
Iyi oyunlar dilerim ozamanİsmini bayadır duyuyorum ama hayal kırıklığına uğrarım diye düşündüğüm için indirmiyordum herneyse indiriyim birşey kaybetmem