Lunael
Yetkili
Chrome mu kapandı ?gençler pc ye ındırıyodum mega dan 1gb olmustu ama bırden chrome kapandı nedenını bılen var mı
Chrome mu kapandı ?gençler pc ye ındırıyodum mega dan 1gb olmustu ama bırden chrome kapandı nedenını bılen var mı
evet 1gb ye gelmişti durduk yere chrome kapandı sımdı cloud ıle yukluyorum inş sorun cıkmazChrome mu kapandı ?
Cloud sorunsuzdur ama chrome un kapanmasi sizle alakali olabilirevet 1gb ye gelmişti durduk yere chrome kapandı sımdı cloud ıle yukluyorum inş sorun cıkmaz
hm olabilir peki teşekkur ederimCloud sorunsuzdur ama chrome un kapanmasi sizle alakali olabilir
Rica ederim iyi akşamlarhm olabilir peki teşekkur ederim
Çozülmüs olmasi lazim yeniden indirip deneAcaba Oyundan Atma Sorunu Çözüldü mü?
Teşekkürler Hemen DeniyorumÇozülmüs olmasi lazim yeniden indirip dene
Rica ederim yine olmazsa discord sunucusuna katilip hatalar ksmindan yardim alabilrisinizTeşekkürler Hemen Deniyorum
Zaten Hatayı Ben Belirtmiştim Yinede Bilgilendirdiğin İçin Teşekkür ederimRica ederim yine olmazsa discord sunucusuna katilip hatalar ksmindan yardim alabilrisiniz
Rica ederim iyi akşamlar.Zaten Hatayı Ben Belirtmiştim Yinede Bilgilendirdiğin İçin Teşekkür ederim
istesende şifre giremiyorsun oyunun içeriginde şifre girme yok akışına bırakLaptop parolası bilen varmı aga))
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Bilgisayar şifresi günlükte yazıyor diyor ama bulamadım yardımcı olur musunuz?
Discort kullanmıyorumAdult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.