PurpposoLes
Kayıtlı Üye
etkilemiyor dün oynadım1.sezonda yaptıklarım 2.sezonu etkiliyor mu ? yoksa 1.sezonun sonu sabit mi ?
etkilemiyor dün oynadım1.sezonda yaptıklarım 2.sezonu etkiliyor mu ? yoksa 1.sezonun sonu sabit mi ?
Tüm karakterleri açtıysan muhtemelen Amy ve Jessica görevlerinde ilerlememişsindir, tüm karakterleri açmadıysan da öğlen vakti odandaki telefona tıkladığında yeni bir görev dizisi açılacak.Bu ozel gorev ne biliyomusunuz diger hickimsenin hikayesine devam edemiyorum hepsinde bu gorevi istiyor
Her karakteri yavaş yavaş oynaman lazım sophie görevleri isterse elliedede telefon beklemen gerek ilk başta bende afallamıştımBu ozel gorev ne biliyomusunuz diger hickimsenin hikayesine devam edemiyorum hepsinde bu gorevi istiyor
Tum karakterleri bitirdim ve hepsine bu ozel gorev (etkinlik) yaziyor ogle vakitlerinde odamdaki telefonda da birsey cikmiyor takildi kalfi oyun bu sekildeTüm karakterleri açtıysan muhtemelen Amy ve Jessica görevlerinde ilerlememişsindir, tüm karakterleri açmadıysan da öğlen vakti odandaki telefona tıkladığında yeni bir görev dizisi açılacak.
açık dünya .ama şunu söylebilirim ki açık dünyaları sevmeyen ben bile bitirdim .öneririm sevmiyorsanda.Acik Dunya mi bu yoksa Gorsel Roman seklin de mi
açık dünya .ama şunu söylebilirim ki açık dünyaları sevmeyen ben bile bitirdim .öneririm sevmiyorsanda.
Hem görsel roman hem açık dünya işte birden fazla karakterle uğraşıyorsunuz , gizli sahneleri arıyorsunuz vsBen Gorsel Roman Oyunlarini dha cok seviyorum Acik Dunya sevmiyorum kasma ve tus islevselleri gec duyarli oluyor coqu oyun da o yuzden de Beni Acik Dunya Oyunlarin dan soquttu
Acik Dunya mi yaniHem görsel roman hem açık dünya işte birden fazla karakterle uğraşıyorsunuz , gizli sahneleri arıyorsunuz vs
Açık dünya ancak çok fazla sıkmıyor seniAcik Dunya mi yani
Açık dünyada kayıt alınmıyor, hızlı menü diyalog baloncuğuna gömülü olduğundan herhangi bir diyaloğu tetikleyerek kayıt alabilirsin.Android kaydetme nasıl yapılır