TheWolf-BİGBY
Kayıtlı Üye
O tarza yakın bir oyun karekterlerin kim olduğunu neyiniz olduğunu siz yazıyorsunuz oyunun başında.BU BIR AILE OYUNUMU ? ...
O tarza yakın bir oyun karekterlerin kim olduğunu neyiniz olduğunu siz yazıyorsunuz oyunun başında.BU BIR AILE OYUNUMU ? ...
Discord sunucumuzda #yardım-ve-hatalar kanalına yazabilirsiniz hatanın çözümünü bilen bir arkadaş yardımcı olacaktır.1. sezonu açarken böyle bir hata alıyorum
Yardım bölümünde açtığın konuya cevap yazdım.indirmeyi çözemedim megaya tıklıyorum linke git diyorum hep başka siteler açılıyor mega açılmıyor lütfen yardım
hocam şu 2 resimdeki bikinili kız hangi oyundanYardım bölümünde açtığın konuya cevap yazdım.
Savior oyunundan, Maeve adı da.2.sezonuda bitirdim arada sıkılsamda gayet güzeldi elizabeth favorimdi ama diğer kızlarda iyiydi çok teşekkürler
hocam şu 2 resimdeki bikinili kız hangi oyundan
Shift + G tuşlarına basıp açılan ekrandan 'Force ANGLE2 Renderer' seçeneğini seçtikten sonra çıkış yapıp tekrar denemen lazım.
Shift + G ye oyun açıkken mi basıcamShift + G tuşlarına basıp açılan ekrandan 'Force ANGLE2 Renderer' seçeneğini seçtikten sonra çıkış yapıp tekrar denemen lazım.
Söylediklerini yaptım ama hala aynıShift + G tuşlarına basıp açılan ekrandan 'Force ANGLE2 Renderer' seçeneğini seçtikten sonra çıkış yapıp tekrar denemen lazım.
Diğer renderer seçeneklerini dene, bilgisayarın oyunun portlandığı Ren'Py sürümünde görüntüleri yükleyemediğinden oluyor muhtemelen bu sorun.Söylediklerini yaptım ama hala aynı
Hikaye bütünlüğü için direkt ikinci sezondan başlamanı tavsiye etmem ancak kayıt zorunluluğu yok, ilk sezonda yaşananları kısa bir özet geçip ikinci sezona başlatıyor.Mesela direk sezon 2 indirsek devam edebiliyor muyuz yoksa save dosyası mı gerekli being a dik 3. Sezonda olduğu gibi
İkinci sezonu indirdiysen baştan başlayamazsın, önce ilk sezonu indirmen gerekiyor.Oyunu nasil sıfırlarim bastan baslamak istiyorum