melody var yanlış bilmiyorsamYapımcının başka oyunları var mı?
melody var yanlış bilmiyorsamYapımcının başka oyunları var mı?
Net bir tarih yok.Yeni bölüm gelmeyecek mi artık
2. sezon Android linkleri bozuk nasıl indirecez
İki dosyayı da aynı klasörün içine koyup uzantısı '.exe' olan uygulama üzerinden oyunu başlatabilirsin.2 farklı dosya indirdim nasıl oyuna giriş yapacağım yardımcı olabilecek var mı
Aynen sezon sezon indirip oynamanız gerekiyor.Sezon sezon mu indirip oynamak gerekiyor
Telefonda yeterli alan varmı örnek vereyim oyun 1gb ise onun 4 5 katı boş yer gerekiyor ve android linklerinden indirdiğinize eminmisiniz belki pc den de indirmiş olabilirsiniz.Telefon için indirdim ancak paket bozuk hatası alıyorum nasıl düzeltebilirim
Oyunun iki android linkini de denedim aynı hatayı verdi oyunun 2.sezonunu indirmeye çalışıyorum 1.9 gb telefonumda 9.5 gb boş yer var.Telefonda yeterli alan varmı örnek vereyim oyun 1gb ise onun 4 5 katı boş yer gerekiyor ve android linklerinden indirdiğinize eminmisiniz belki pc den de indirmiş olabilirsiniz.
Ve ilk sezonda hiç ses yoktu. Acaba bende mi hata var diye düşündüm ?Seslendirme var mı iki sezonda da ? 2. sezona öylesine bi gireyim demiştim bu sürümde seslendirme bulunmamaktadır yazdı. Eklenecek mi ya da ne zaman eklenecek ?
aynen neden böyle bir hata oluyor oyunmu bitmiyor da bir yerde tıkanıp kaldı sorunu nasıl çözülürböyle hata alıyorum oyundan