Lunael
Yetkili
Vay be demekki ayrı linkten indiriliyomuş"Eylül Türkçe İçerik Haftası" erişimine sahip olduğun için bu linkteki konudan indirmen gerekiyor.
Vay be demekki ayrı linkten indiriliyomuş"Eylül Türkçe İçerik Haftası" erişimine sahip olduğun için bu linkteki konudan indirmen gerekiyor.
kullanıcı adını dogru yazdıgına emınmısınHer iki konudan da indirdim giriş yapamıyorum.
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Her iki konudan da indirdim giriş yapamıyorum.
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.
https://adultoyunceviri.com/konular/echoes-of-lust-turkce.449/ burada indirmeniz gerekiyor.Hata falan almıyorum ve o harflerden hç biri yok kullanıcı adında da şifrede de erişim hakkım olmadığı yazıyor.
İki sezon da farklı bir uygulama olarak yükleniyor. Aynı anda indirmende bir sorun yok ama iki sezonu bir oyunda oynayamıyorsun.Arkadaşlar 2 sezonuda aynı anda indirip kursam sıkıntı olurmu yoksa tek tekmi oynuyoruz
Hayır ikisi ayrı ayrı.Sezon2 ilk sezonuda kapsıyomu
Birinci sezonun bittiği yerden devam ediyor.Peki birinci sezonu oynadıktan sonra aynı yerden devammi ediyo nasıl oluyo
Cloidden dene internet iyiyse cloidden kesin indirirYuklenmiyorrrrrrrr mega ileeeeeeeeeee
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla!Oyunu kaydetmek istediğimde bu hatayı alıyorum çözümü var mı? Geriye al yada Görmezden gel seçenekleride işe yaramıyor.Ekli dosyayı görüntüle 3306