TheWolf-BİGBY
Kayıtlı Üye
Amnesia, Bright lord , Deliverance öneririm.baba bana bu tarz bi oyun onerebilir misin gozunu seveyim
Amnesia, Bright lord , Deliverance öneririm.baba bana bu tarz bi oyun onerebilir misin gozunu seveyim
Yapımcıya bağlı bir durum.çizimleri çok hoşuma gitti konusu muazzam umarım bir an önce devamı gelir
Yapımcısı oyunu bırakıp kaçtı. Eğer yönetim ekibinizden birisi bu adamın Patreon hesabına bakabiliyorsa ve bakarsa Release date diye bir post attığını ve Şubat ayına yakın sürede paylaşacağını söylediğini görür. Ama aylar geçti ve hiç bir şey gelmedi. 131 yorum var o postta acaba ne yazmış insanlar bakabiliyorsanız bakabilir misiniz. Bu oyuna yazık oldu.Yapımcıya bağlı bir durum.
Maalesef yorumlara bakamıyoruz bize de Patreon üyeliği lazım. Yapımcı tarafında ne olup ne bittiğini bilmiyorum ama resmi olarak bırakıldığı yazmıyor şu an.Yapımcısı oyunu bırakıp kaçtı. Eğer yönetim ekibinizden birisi bu adamın Patreon hesabına bakabiliyorsa ve bakarsa Release date diye bir post attığını ve Şubat ayına yakın sürede paylaşacağını söylediğini görür. Ama aylar geçti ve hiç bir şey gelmedi. 131 yorum var o postta acaba ne yazmış insanlar bakabiliyorsanız bakabilir misiniz. Bu oyuna yazık oldu.
Yapımcı en son bu yıl ocak ayının yirmi ikisinde haftalık güncelleme paylaşmış 3 aydır başka bir paylaşım yapmamış ve oyunu bırakıp bırakmadığını bilmiyoruz.Yapımcısı oyunu bırakıp kaçtı. Eğer yönetim ekibinizden birisi bu adamın Patreon hesabına bakabiliyorsa ve bakarsa Release date diye bir post attığını ve Şubat ayına yakın sürede paylaşacağını söylediğini görür. Ama aylar geçti ve hiç bir şey gelmedi. 131 yorum var o postta acaba ne yazmış insanlar bakabiliyorsanız bakabilir misiniz. Bu oyuna yazık oldu.
O postta 2 hafta sonra paylaşacağı gibi bir şey yazıyor. Burada onun türkçe hali paylaşılmıştı. 2 hafta demiş ve 3 ay geçmiş üstüne 3 aydır herhangi bir şey yok yani net bir şekilde kaçmış olarak yorumladım.Yapımcı en son bu yıl ocak ayının yirmi ikisinde haftalık güncelleme paylaşmış 3 aydır başka bir paylaşım yapmamış ve oyunu bırakıp bırakmadığını bilmiyoruz.
Maalesef yorumlara bakamıyoruz bize de Patreon üyeliği lazım. Yapımcı tarafında ne olup ne bittiğini bilmiyorum ama resmi olarak bırakıldığı yazmıyor şu an.
Henüz çözülmedi.Oyun atıp duruyor sorun çözüldümü acaba
Daha belli değil belki 1 yıl sonra yeni bölümü çıkaracak net birşey olmadığından kesin konuşamıyoruz.O postta 2 hafta sonra paylaşacağı gibi bir şey yazıyor. Burada onun türkçe hali paylaşılmıştı. 2 hafta demiş ve 3 ay geçmiş üstüne 3 aydır herhangi bir şey yok yani net bir şekilde kaçmış olarak yorumladım.
Daha belli değil belki 1 yıl sonra yeni bölümü çıkaracak net birşey olmadığından kesin konuşamıyoruz.
Çıkmama ihtimali %99.9 gibi.Tahmini yeni oyunu nezaman çıkar ?
yeni güncelleme ne zaman ?
Şuan yapımcının çıkardığı son sürüm sitemizde türkçe olarak bulunmakta yeni sürüm ne zaman çıkar bilmiyorum.yeni güncelleme ne zaman ?
Gerekli iznin verilmediqi yaziyorBeyler bu ne demek yardımcı olur musunuz
Android 13 mü kullanıyorsunuz?Beyler bu ne demek yardımcı olur musunuz
13 evetAndroid 13 mü kullanıyorsunuz?
Discord sunucumuza katılarak #yardım-ve-hatalar kanalından yardım alabilirsiniz.13 evet