hocam yeni surum mu cikti?zyca şuan çıkmış son sürümü türkçe çevirisi ile paylaşılmış durumun da yapımcı yeni bölümler çıkardıkça türkçe çevirisi de gelecektir.
Hayır.hocam yeni surum mu cikti?
Yeni sürüm çıkarsa ve güncellenirse konu içinde '' Paylaşılan Tarih '' kısmın güncellenir.hocam yeni surum mu cikti?
Yoksay yazısına basın.
Böyle bir hata alıyorum kahvaltıda jakuzi konuşulurken yardımcı olabilir misiniz?
Büyük ihtimalle '' Yoksay '' tuşuna bastığınız halde hata geçmiyor değil mi? Eğer hata geçmiyorsa bana bildiriniz.
Böyle bir hata alıyorum kahvaltıda jakuzi konuşulurken yardımcı olabilir misiniz?
Hala oyun 0.42 sürümünde ve Patreon hesabında haftalık olarak gelişmelerini atmakta.Bu oyuna ne oldu en son Ocak ayında yapımcısı 1-2 haftaya yeni bölüm yayınlayacağım gibi bir şey demişti paraları cukkalayıp kaçmış mı?
Son haftalık gelişmesi 22 Ocak oldukça zaman geçmiş ve o son attığında çok kısa sürede atacağıyla alakalı bir şey demiş.Hala oyun 0.42 sürümünde ve Patreon hesabında haftalık olarak gelişmelerini atmakta.
Maalesef oyun yapımcısını takip etmediğim için bir şey diyemiyorum ama hala yapım aşamasında gözüküyor.Son haftalık gelişmesi 22 Ocak oldukça zaman geçmiş ve o son attığında çok kısa sürede atacağıyla alakalı bir şey demiş.
Bu sürüm son zaten yapımcı 5. bölümü çıkarmadı.admin ne zaman güncellenir
Discord sunucumuzda bunu nasıl çözebileceğiniz gösteren video mevcut.Gerekli izin verilmedi diyip oyundan atıyor neden
Gerekli izin verilmedi diyip oyundan atıyor neden
hocam yalvarırım takibe alın şu adamı dayanamiyorumMaalesef oyun yapımcısını takip etmediğim için bir şey diyemiyorum ama hala yapım aşamasında gözüküyor.
Takip edilecek bir şey yok yapımcı en son ocak ayında bilgi paylaşmış.hocam yalvarırım takibe alın şu adamı dayanamiyorum
baba bana bu tarz bi oyun onerebilir misin gozunu seveyimTakip edilecek bir şey yok yapımcı en son ocak ayında bilgi paylaşmış.