'Yapımı Bırakıldı' etiketi olan oyunlara bunu yazmana gerek yok, devamı gelmeyecek.Yeni sezon ne zaman?
Görmedim teşekkürler'Yapımı Bırakıldı' etiketi olan oyunlara bunu yazmana gerek yok, devamı gelmeyecek.
Oyunun portu eski olduğu için Android'in yeni sürümleriyle uyumlu değil, Play Store üzerinden Paralel Space uygulamasını indirip oyunu uygulamanın içinden açarsan sorun çözülecektir.Gerekli izin verilmedi uyarısı alıyorum nasıl halledebilirim izinleri veriyorum oysaki
Teşekkür ederimOyunun portu eski olduğu için Android'in yeni sürümleriyle uyumlu değil, Play Store üzerinden Paralel Space uygulamasını indirip oyunu uygulamanın içinden açarsan sorun çözülecektir.
Bu kalitede bulazmazssın aqafarklı ntr türü oyun varmı
Area69 sandbox ve doğa üstüBu tarz oyun önerileriniz varmı
eleman bide geri döncekmiş gibi yapıp 1 nisan şakası yapıyor dalga geçiyor yeni projelerden bahsetti ama onlarda 1 nisan mı bilemiyorumŞu güzelim oyunu nasıl bırakırsın ne ne biçim yapımcısın be yazıklar olsun
Nerden yaptı la açıklamayıeleman bide geri döncekmiş gibi yapıp 1 nisan şakası yapıyor dalga geçiyor yeni projelerden bahsetti ama onlarda 1 nisan mı bilemiyorum
izini verdim ama genede bu çıkıyorGerekli izin verilmedi diyor